societat

Prohibides les reunions a Mallorca i Eivissa

Les noves restriccions entren en vigor dia 13 de gener i duraran fins dia 30


La mala situació epidemiològica a Mallorca i Eivissa ha fet que el govern hagi endurit les restriccions.  Aquí es pot consultar el document del BOIB.

A partir de dia 13 de gener i, de moment, fins dia 30, tant a Mallorca com a Eivissa es prohibeixen les reunions de persones que no convisquin al mateix habitatge. No es podran fer reunions ni en interior ni en exterior.

Només es permetrà en el cas de persones que visquin soles, dels infants que tenguin pares separats, de parelles que NO convisquin o de persones que necessitin cures o una atenció especial.

Les limitacions no afecten a les activitats laborals, als centres escolars, al transport ni a les activitats esportives. Per tant, es pot fer esport a l’aire lliure sense contacte (per exemple quedar per sortir a córrer), i també continuen permeses les matances, considerades com a activitat d’autoabastiment.

L’ajuntament de Palma tancarà les piscines, els gimnasos i els pavellons de l’Institut Municipal d’Esports. Només les podran utilitzar els centres educatius i els esportistes federats. Se suspenen els cursets i les activitats, excepte les que es fan a l’aire lliure. L’IME tornarà la part proporcional dels rebuts pel temps d’interrupció dels serveis.

I l’activitat cultural a Palma també s’atura, inclosos els teatres municipals. Tanquen els casals i les classes de l’escola municipal de música passen a ser en línia.

Es manté l’atenció presencial individual a les dones víctimes de violència de gènere.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Atenció a la Cronicitat demana a Salut que els grans immunitzats dels geriàtrics puguin sortir a veure familiars

La subdirectora d'Atenció a la Cronicitat, Angélica Miguélez, critica que Salut no ha fet cap estudi sobre com la pandèmia...

Armengol promet 3,9 milions en ajudes a Menorca per als restauradors i altres sectors productius

Pime insisteix a Armengol que els plans de vacunació prioritzin als treballadors de les empreses turístiques

Els vesins des Mercadal protesten pel mal funcionament del centre de salut del municipi

Es queixen de la lentitud de l'atenció telefònica i que se'ls derivi al centre Es Banyer

Condemnen a 13 anys i 3 mesos l’home que va intentar matar la seva dona a Ciutadella

Li va clavar cin ganivetades però un veí va intervenir per aturar l'agressió