societat

Promouen la suspensió de tots els actes de Sant Antoni a Menorca

El Consell ho demana als ajuntaments, de tal forma que només és segura la Missa i la Processó dels Tres Tocs a la Catedral


El programa de la Diada de Menorca acumula noves cancel·lacions per mor de l’empitjorament de la situació sanitària. El Consell insular ha demanat aquest dimarts matí als batles que suspenguin tots els actes de Sant Antoni. Inclosos els institucionals, que s’havien de fer al Teatre des Born i que s’hauran de celebrar per via telemàtica. A hores d’ara, només són segures la Missa i la Processó a la Catedral.

Les torrades típiques de Sant Antoni també han quedat totes suspeses per evitar aglomeracions. Per aquestes dates, aquesta fàbrica produeix habitualment uns 250 quilos d’embotits típics i enguany només n’ha preparat 50. Cap ajuntament de Menorca ni cap escola no els ha encarregat sobrassades ni botifarrons. I la limitació de la cabuda a les reunions socials els ha fet baixar les previsions de vendes a particulars.

Finalment també s’han cancel·lat els actes institucionals del Consell del dia 17 i el de l’Ajuntament de Ciutadella del dia 16 vespre, previstos a l’acabat de reinaugurar Teatre des Born. Les conferències d’aquests actes sí que es podran sentir per via telèmatica.

La resta d’ajuntaments també anuncien cancel·lacions d’actes culturals que havien inclòs als seus programes. L’església, per la seva banda, ha decidit suspendre totes les Beneïdes d’animals però manté les misses amb la cabuda permesa. El concert de la Diada al Teatre Principal de Maó també està en l’aire.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Relleu generacional a l’Associació de Veïnats la Llotja-Es Born de Palma

Asseguren que viure en aquest barri s'ha tornat impossible

Un accident obliga a tallar l’autopista d’Andratx i ocasiona retencions quilomètriques

També s'ha produït un sinistre a les 15.30 hores del capvespre, a l'entrada de Santa Ponça