meteorologia

El pronòstic per a Pasqua: dies grisos i ventosos, però no freds

La previsió del Temps de Miquel Salamanca

El+pron%C3%B2stic+per+a+Pasqua%3A+dies+grisos+i+ventosos%2C+per%C3%B2+no+freds

Les baixes pressions complicaran el temps aquesta Setmana Santa a gran part de la península Ibèrica. Per la posició de la borrasca, Balears en queda relativament al marge fins diumenge. A partir d’aleshores el seu moviment és incert però sembla que pot afectar l’arxipèlag amb pluges i vent de Llevant. A causa de la incertesa entorn de la posició final de la baixa, el pronòstic pel dia de Pasqua i la Segona Festa pot estar sotmès a variacions. En qualsevol cas aquests dies festius seran, en general, grisos i ventosos però no seran freds. ​


Aquí podeu consultar la previsió detallada al web del Temps

Dijous Sant

Cel entre mig i molt ennigulat però sense pluja destacable. Només a darrera hora pot fer qualque brusca preferentment a les Pitiüses. El vent de llevant començarà a bufar de manera moderada, amb cops forts. La temperatura de nit serà més alta que aquests dies passats i les màximes, en canvi, es mantenen estables entorn dels 18-21ºC.

Divendres Sant

Ambient gris en general amb qualque pluja cap a les Pitiüses i extrem sud de Mallorca que vendrà acompanyada de fang. Vent de llevant moderat i mala mar, amb ones que a la costa orientada a l’est poden assolir els 4 metres. Temperatura sense canvis.

Dissabte

Dia en general variable, amb estones de sol però encara amb possibilitat de ruixats cap a les Pitiüses acompanyats de fang. Vent entre llevant i gregal, moderat. Situació marítima alterada arreu de les Illes i temperatura sense canvis destacables.

Pasqua

El dia d’avui la previsió apunta a un dia insegur amb ruixats que afectaran la zona sud de les Illes i en menor mesura la resta de l’arxipèlag. No s’esperen canvis destacables de temperatura i el vent en general seguirà de component est moderat.

Segona Festa

Continuarà l’ambient gris a tot Balears, amb una probabilitat elevada de ruixats que poden ser moderats. Temperatura sense canvis o un poc més baixa.


Consulta aquí la previsió detallada i els darrers vídeos del Temps

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

22 d’abril, Dia Internacional de la Terra

Un dia que se celebra des del 1970

Les intenses pluges provoquen 31 incidents a Mallorca

A Pollença, un vehicle va ser arrossegat pel torrent de la Font del Mal Any

El fotògraf David Maimó captura el cel des de ca seva

Aquest dimarts vespre hi haurà pluja d'estels dels Lírids

Dos camins i una carretera, tallats a Mallorca com a conseqüència del mal temps

Mallorca i Menorca estaran aquest dimecres en risc per pluges i a Eivissa es podrien registrar intervals de vent fort...