Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

meteorologia

El pronòstic per a Pasqua: dies grisos i ventosos, però no freds

La previsió del Temps de Miquel Salamanca

El+pron%C3%B2stic+per+a+Pasqua%3A+dies+grisos+i+ventosos%2C+per%C3%B2+no+freds

Les baixes pressions complicaran el temps aquesta Setmana Santa a gran part de la península Ibèrica. Per la posició de la borrasca, Balears en queda relativament al marge fins diumenge. A partir d’aleshores el seu moviment és incert però sembla que pot afectar l’arxipèlag amb pluges i vent de Llevant. A causa de la incertesa entorn de la posició final de la baixa, el pronòstic pel dia de Pasqua i la Segona Festa pot estar sotmès a variacions. En qualsevol cas aquests dies festius seran, en general, grisos i ventosos però no seran freds. ​


Aquí podeu consultar la previsió detallada al web del Temps

Dijous Sant

Cel entre mig i molt ennigulat però sense pluja destacable. Només a darrera hora pot fer qualque brusca preferentment a les Pitiüses. El vent de llevant començarà a bufar de manera moderada, amb cops forts. La temperatura de nit serà més alta que aquests dies passats i les màximes, en canvi, es mantenen estables entorn dels 18-21ºC.

Divendres Sant

Ambient gris en general amb qualque pluja cap a les Pitiüses i extrem sud de Mallorca que vendrà acompanyada de fang. Vent de llevant moderat i mala mar, amb ones que a la costa orientada a l’est poden assolir els 4 metres. Temperatura sense canvis.

Dissabte

Dia en general variable, amb estones de sol però encara amb possibilitat de ruixats cap a les Pitiüses acompanyats de fang. Vent entre llevant i gregal, moderat. Situació marítima alterada arreu de les Illes i temperatura sense canvis destacables.

Pasqua

El dia d’avui la previsió apunta a un dia insegur amb ruixats que afectaran la zona sud de les Illes i en menor mesura la resta de l’arxipèlag. No s’esperen canvis destacables de temperatura i el vent en general seguirà de component est moderat.

Segona Festa

Continuarà l’ambient gris a tot Balears, amb una probabilitat elevada de ruixats que poden ser moderats. Temperatura sense canvis o un poc més baixa.


Consulta aquí la previsió detallada i els darrers vídeos del Temps

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

Veïns del Molinar: “Estic cansada que la meva filla surti de l’aigua amb els cabells plens de plàstics”

En menys de 45 minuts, fent servir una camiseta nuada com a filtre, trobam centenars de plàstics de tota classe...

Els primers 30 graus del 2019

Dissabte entrarà vent de tramuntana i de gregal, que farà baixar la temperatura a Menorca i al nord de Mallorca

Reobert el port de Ciutadella després de quatre hores

L'Aemet ha activat l'avís taronja per mala mar fins a les 18 hores