X

Prop de 2.500 participants a la sisena edició de la ‘Mallorca en Marxa Contra el Càncer’

La cursa solidària pretén donar visibilitat a la malaltia i lligar esport i salut

08/12/2021

Prop de 2.500 participants a la sisena edició de la ‘Mallorca en Marxa Contra el Càncer’

El mal temps no ha fet enrere els prop de 2.500 participants en la cursa i la caminada popular de ‘Mallorca en Marxa Contra el Càncer’, el dia de la Immaculada, a Palma. 500 corredors han completat el circuit urbà de 8 quilòmetres, en què els primers classificats han estat Antonio Sánchez i Marina Garau. Tots dos destaquen la importància de participar per estar al costat de les persones malaltes de càncer i els seus familiars.

Altres 2.000 participants s’han apuntat a la caminada popular de 4 quilòmetres.

L’Associació Espanyola Contra el Càncer destaca que la diada pretén visibilitzar la malaltia i fer arribar el missatge que l’exercici físic és una de les millors eines de prevenció. També alerten que s’endarrereixen els diagnòstics per mor de la pandèmia. Per això reclamen a l’Administració un esforç per evitar-ho.

La recaptació de la cursa i la caminada solidària serveixen per finançar les ajudes a malalts de càncer i familiars, tant en l’acompanyament hospitalari com en les necessitats econòmiques derivades de la malaltia, que impacta sovint en la feina i l’ocupació.

08/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris