X

Prop de 500 persones han participat en la Festa Aquàtica de Nadal

Els participants, de totes les edats, han gaudit amb la proposta de jocs aquàtics

07/01/2024

Prop de 500 persones han participat en la Festa Aquàtica de Nadal

Prop de 500 persones han participat aquest diumenge en la Festa Aquàtica de Nadal, que ha començat a les 10.30 hores en les piscines de Son Moix i que ha ofert diversió durant tres hores als participants de totes les edats.

En una nota de premsa, l’Ajuntament de Palma ha informat que les piscines de Son Moix han acollit la segona jornada de les Festes Aquàtiques que l’Institut Municipal de l’Esport (IME) organitza en el programa de Nadal de Cort.

L’IME ha ofert tres hores d’activitats gratuïtes en les dues piscines del Palau Municipal d’Esports. Els participants, de totes les edats, han gaudit amb la proposta de jocs aquàtics: tres línies de mòduls d’inflables, tobogans, espais d’equilibri, obstacles i el cub de punteria, entre altres.

Aquesta vuitena edició ha omplert totes les places. Hi han participat prop de 500 persones, que han assistit en tres torns prèvia reserva, a les 10.30, 11.30 i 12.30 hores.

L’IME ha augmentat el dispositiu de socorristes i ha reforçat l’organització amb monitors i un coordinador en les activitats per garantir la seguretat dels participants. També s’ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

07/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT