societat

Propietaris del complex okupa de Son Parc es queden sense inquilins per por

Alguns apartaments es varen vendre però molts altres varen quedar en una situació irregular per un litigi judicial entre el promotor i el banc titular del crèdit


Part dels 66 apartaments d’un complex al Mercadal fa dos anys que estan ocupats. La propietat ho ha denunciat de forma reiterada, però qualifiquen la situació d’insostenible. Diverses famílies s’hi han empadronat, perquè la llei els ho permet, encara que no tenguin signat cap contracte.

La promoció es va acabar de construir fa 13 anys, molt a prop del golf de Son Parc. Alguns es varen vendre però molts altres varen quedar en una situació irregular per un litigi judicial entre el promotor i el banc titular del crèdit. A dia d’avui encara cap jutjat no ha dirimit qui n’és el propietari. Un buit que algunes persones aprofitaren per ocupar una part d’aquests immobles. Segons els propietaris que els compraren a l’inici, diuen que la situació ha anat a més, fins al punt de no poder treure rendibilitat de les seves propietats.

La Policia Local ha rebut alguna queixa per renous, però molt puntual. L’Ajuntament no hi pot fer res perquè no hi ha cap denúncia d’ocupació.

L’Ajuntament explica que ha empadronat diverses famílies d’aquest complex sense ser propietaris ni tenir un contracte de lloguer, ja que la nova normativa vigent des de 2020 permet inscriure qualsevol individu a una adreça per reflectir la realitat de la societat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Ajuntament de Palma plantarà enguany 2000 arbres

Aquesta setmana ha començat per la barriada de Santa Catalina

Comença la vacunació de les persones d’entre 95 i 112 anys

Més de 2.700 persones de Mallorca estan citades per subministrar-los la dosi, que també poden rebre a ca seva

Controls policials durant el primer dissabte de desescalada

Des d'anit els agents augmenten la vigilància, en total a l'arxipèlag han aixecat 177 actes, de les quals 111 són només a Palma. La més greu, un bar clausurat amb...