societat

Propietaris del complex okupa de Son Parc es queden sense inquilins per por

Alguns apartaments es varen vendre però molts altres varen quedar en una situació irregular per un litigi judicial entre el promotor i el banc titular del crèdit


Part dels 66 apartaments d’un complex al Mercadal fa dos anys que estan ocupats. La propietat ho ha denunciat de forma reiterada, però qualifiquen la situació d’insostenible. Diverses famílies s’hi han empadronat, perquè la llei els ho permet, encara que no tenguin signat cap contracte.

La promoció es va acabar de construir fa 13 anys, molt a prop del golf de Son Parc. Alguns es varen vendre però molts altres varen quedar en una situació irregular per un litigi judicial entre el promotor i el banc titular del crèdit. A dia d’avui encara cap jutjat no ha dirimit qui n’és el propietari. Un buit que algunes persones aprofitaren per ocupar una part d’aquests immobles. Segons els propietaris que els compraren a l’inici, diuen que la situació ha anat a més, fins al punt de no poder treure rendibilitat de les seves propietats.

La Policia Local ha rebut alguna queixa per renous, però molt puntual. L’Ajuntament no hi pot fer res perquè no hi ha cap denúncia d’ocupació.

L’Ajuntament explica que ha empadronat diverses famílies d’aquest complex sense ser propietaris ni tenir un contracte de lloguer, ja que la nova normativa vigent des de 2020 permet inscriure qualsevol individu a una adreça per reflectir la realitat de la societat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Suspès el Pancaritat a Son Bonet previst per avui diumenge

La plataforma Son Bonet Pulmó Verd l'ha desconvocat "per problemes administratius"

Resignació en el sector de la restauració pel manteniment dels interiors tancats

Aquells que tenen terrasses saben que en dies de mal temps com els d'aquesta setmana, els ingressos també són mínims

Andratx tornarà a demanar a la justícia poder executar l’ordre de demolició de Cala Llamp

Joan Manera, batle del municipi, demana ja una resposta una vegada l'esbucament ja està licitat; i es mostra preocupat per...

Augmenten els alumnes de titulacions nàutiques oficials

La més popular és el Patró d'Embarcació d'Esbarjo