societat

Propietaris i plataformes de lloguer turístic il·legal seran sancionats pel Consell de Menorca

Tenen 15 dies per retirar els anuncis i si no ho fan, hauran de pagar multes d'entre 40 i 400 mil euros

Propietaris+i+plataformes+de+lloguer+tur%C3%ADstic+il%C2%B7legal+seran+sancionats+pel+Consell+de+Menorca

15 dies és el temps que el Consell de Menorca ha donat a les plataformes digitals que comercialitzen amb habitatges de lloguer turístic a l’illa de Menorca sense llicència. En cas de no fer-ho, les multes seran d’entre 40 i 400 mil euros si no compleixen amb el requeriment fet des del departament d’Ordenació Turística. Aquest dimecres es va enviar una carta a les 6 plataformes que anuncien gairebé 2000 cases i apartaments sense el nombre de registre exigit. Ara disposen de 15 dies hàbils per retirar els anuncis.

Durant un any s’ha informat de l’obligació de tenir la llicència o una declaració responsable d’inici d’activitat turística mentre aquesta es tramita. En el darrer any s’han concedit 560 llicències. Des de l’any 2012 han estat 2000. Les empreses que gestionen els habitatges turístics asseguren que la zonificació s’hauria de revisar per la dificultat de poder aconseguir la llicència.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Cada gota suma’, la nova campanya d’Autoritat Portuària al Port de Maó per estalviar aigua

Es dirigeix als usuaris d'embarcacions recreatives i consisteix en la instal·lació de 50 pistoles de mànega amb tall automàtic del...

Stuart Rogerson arriba a Eivissa després de passar 9 mesos a la mar

Una aventura de 10 mil milles nàutiques que ha conclòs a Cala d'Hort amb la rebuda de familiars i amics.

S’instal·la a la platja de Figueretes el primer ‘Hi Point’ d’Eivissa

Està equipat amb un desfibril·lador, un botó d'emergències de l'112 i un semàfor que marca la intensitat de radiació solar.