eivissa

Prorrogada la concessió de les línies d?autobús

El consell també ha aprovat l’adjudicació del servei d’acollida de menors tutelats


El ple del Consell d’Eivissa ha aprovat la pròrroga de les concessions de les línies d’autobús, a 3 empreses, per un màxim de dos anys. Ja es venia de dos anys de pròrroga, així que la decisió permetrà continuar amb el servei de transport públic. Però no ha quedat exempta d’una polèmica que ve de lluny.

Al centre de la discussió, l’aprovació del Pla de Mobilitat d’Eivissa, que, abans que arribàs la pandèmia, l’equip de govern havia transmès la intenció d’anar treballant en la seva licitació. L’oposició critica que no s’hagi avançat gens i s’hagi rebutjat el treball que havien realitzat en l’anterior legislatura. L’equip de govern, per la seva part, s’ha defensat davant les acusacions de voler retallar pressupost en matèria de transport.

El Consell d’Eivissa ha aprovat també avui l’adjudicació del servei d’acollida de menors tutelats per un import de 5,5 milions d’euros. Terciàries Trinitàries i Fundació Diagrama duran el servei.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Pressió màxima a Can Misses amb el 79% de llits ocupats per pacients amb covid

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha tornat a ampliar l'UCI amb dos llits més: els pacients amb COVID ingressats...

L’Hospital Can Misses amplia amb dos llits més la capacitat de l’UCI per a pacients covid

Segons l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, davant "l'augment d'ingressos" de pacients crítics a la Unitat de Cures Intensives, que...

Cassolada de bars i restaurants a la capital d’Eivissa

L'Associació de Bars i Restaurants d'Eivissa (ABRE) continua amb les protestes per la manca d'ajudes

L’Àrea de Salut cancel·la vacances i permisos dels sanitaris pitiüsos

235 contagis nous en les darreres hores a Eivissa