eivissa

Prorrogada la concessió de les línies d?autobús

El consell també ha aprovat l’adjudicació del servei d’acollida de menors tutelats


El ple del Consell d’Eivissa ha aprovat la pròrroga de les concessions de les línies d’autobús, a 3 empreses, per un màxim de dos anys. Ja es venia de dos anys de pròrroga, així que la decisió permetrà continuar amb el servei de transport públic. Però no ha quedat exempta d’una polèmica que ve de lluny.

Al centre de la discussió, l’aprovació del Pla de Mobilitat d’Eivissa, que, abans que arribàs la pandèmia, l’equip de govern havia transmès la intenció d’anar treballant en la seva licitació. L’oposició critica que no s’hagi avançat gens i s’hagi rebutjat el treball que havien realitzat en l’anterior legislatura. L’equip de govern, per la seva part, s’ha defensat davant les acusacions de voler retallar pressupost en matèria de transport.

El Consell d’Eivissa ha aprovat també avui l’adjudicació del servei d’acollida de menors tutelats per un import de 5,5 milions d’euros. Terciàries Trinitàries i Fundació Diagrama duran el servei.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

Eivissa registra 630 nous positius i se situa en els 8.010 casos actius

Ja hi ha 49 pacients ingresats a planta de Can Misses mentre que a l'UCI la situació es més estable

1.600 nous ametllers ja vesteixen el pla Corona d’Eivissa

És una iniciativa de l'empresa Juntos, que ha col·laborat amb l'Associació de Veïns

Arriba una nova pastera a Eivissa amb 12 migrants a bord

Amb aquesta ja són 14 les embarcacions arribades enguany a les Illes amb més de 194 migrants a bord. El 2021, van tocar terra a Balears 161 pasteres en les...

Eivissa s’enfoca a atreure més turisme espanyol a la fira Fitur

Es potenciarà l'illa com a destinació esportiva