X

Protecció Civil i Emergències ja disposen d’una nova aplicació que millora la seva coordinació i cobertura

Més de 30 efectius han participat a un simulacre a Son Ferriol

06/05/2023

Protecció Civil i Emergències ja disposen d’una nova aplicació que millora la seva coordinació i cobertura

Manel Ferrera

Protecció Civil i Emergències del Govern compten des d’ara amb una eina que els permetrà tenir millor comunicació i coordinació en situacions d’emergència, una aplicació creada per uns informàtics i que aquest dissabte s’ha posat en pràctica en un simulacre.

L’aplicació té l’avantatge que funciona, fins i tot, a zones on no hi ha cobertura, fet que facilita la coordinació i la feina de totes les forces de rescat. Hi han participat voluntaris de Protecció Civil de Capdepera i Llucmajor i tècnics d’Emergències.

En realitat, aquest dissabte no ha caigut cap arbre a Cala Rajada, però per Protecció Civil de Capdepera, com si això hagués passat. Ells, juntament amb més voluntaris de Protecció Civil, com els de Llucmajor, i tècnics de la Direcció General d’Emergència han provat una nova aplicació que els serà molt útil. A l’acte hi han participat 35 efectius, que han quedat contents.

L’aplicació és tan nova, que han vengut 2 membres de Protecció de Civil de la Comunitat de Madrid per veure in situ el seu funcionament.

06/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris