societat

Proves PCR gratuïtes a la UIB per als alumnes illencs

El Servei de Salut desplaçarà dos equips mèdics a l'Aula Magna de l'Edifici Guillem Cifre de Colonya a partir de les 09.00 h i fins les 18.00 h


El Govern durà aquest dijous al campus de la UIB a Palma un autobús perquè els alumnes que resideixen habitualment a Menorca, Eivissa i Formentera puguin fer-s’hi, de manera voluntària i gratuïta, la prova PCR que requereixen per poder tornar a la seva illa. Els estudiants tendran els resultats de la prova divendres al llarg del matí.

El Servei de Salut desplaçarà dos equips mèdics a l’Aula Magna de l’Edifici Guillem Cifre de Colonya a partir de les 09.00 hores i fins les 18.00 hores.

“Des de la Conselleria de Salut es farà una crida a estudiants menorquins, eivissencs i formenterers que estan a Mallorca i se’ls citaran per fer una PCR per tornar al Nadal a les seves illes”. Així ho va dir aquest dilluns la presidenta del Govern, Francina Armengol, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern després que li preguntaren pel control de proves diagnòstiques també en els desplaçaments en les Illes. “Hem acordat amb els consells insular que no hi hauria controls entre illes perquè creim podem garantir seguretat sanitària entre illes en aquest moment en el que esteim”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alumnes de grau en línia d’Educació Social de la UIB denuncien que han de fer els exàmens de manera presencial

Demanen fer-lo de manera virtual com es fa amb altres estudis per evitar contagis de Covid-19

El Govern decreta el tancament perimetral d’Eivissa

Fins al 30 de gener només es podrà entrar i sortir de l'illa per una causa justificada que s'haurà d'acreditar amb la documentació pertinent.

Hortense entra amb força a les Balears i deixa centenars d’incidents a Palma, Petra i Manacor

Una dona de 49 anys, ferida greu per la caiguda de la coberta d'un establiment d'autorentat a Palma