societat

Proves PCR gratuïtes a la UIB per als alumnes illencs

El Servei de Salut desplaçarà dos equips mèdics a l'Aula Magna de l'Edifici Guillem Cifre de Colonya a partir de les 09.00 h i fins les 18.00 h


El Govern durà aquest dijous al campus de la UIB a Palma un autobús perquè els alumnes que resideixen habitualment a Menorca, Eivissa i Formentera puguin fer-s’hi, de manera voluntària i gratuïta, la prova PCR que requereixen per poder tornar a la seva illa. Els estudiants tendran els resultats de la prova divendres al llarg del matí.

El Servei de Salut desplaçarà dos equips mèdics a l’Aula Magna de l’Edifici Guillem Cifre de Colonya a partir de les 09.00 hores i fins les 18.00 hores.

“Des de la Conselleria de Salut es farà una crida a estudiants menorquins, eivissencs i formenterers que estan a Mallorca i se’ls citaran per fer una PCR per tornar al Nadal a les seves illes”. Així ho va dir aquest dilluns la presidenta del Govern, Francina Armengol, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern després que li preguntaren pel control de proves diagnòstiques també en els desplaçaments en les Illes. “Hem acordat amb els consells insular que no hi hauria controls entre illes perquè creim podem garantir seguretat sanitària entre illes en aquest moment en el que esteim”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Arriba una pastera amb 15 homes a Eivissa

A les 7.25 hores s'ha produït l'entrada irregular per mar i han estat interceptats en terra, a Sal Rossa, dins el terme municipal de Sant Josep de sa Talaia

La rebaixa del preu dels test d’antígens anima les compres i alleugereix la cistella de la compra covid

Les farmàcies noten un augment de les vendes de les auto proves diagnòstiques, però perden doblers amb la nova tarifa

Pregó en forma de glosa per encetar les Festes de Sant Sebastià

Encara que no hi hagi ni concerts ni foguerons, l'ajuntament vol que els ciutadans gaudeixin del seu patró

Mares d’acollida del programa Cangur fins els 65 anys

L'IMAS té una cinquantena de famílies que formen part del Programa Cangur, però en necessiten més