X

PSOE i Més demanen la dimissió del director insular de Cultura de Menorca pel contracte il·legal

També exigeixen la compareixença pública del president insular, Dolfo Vilafranca

07/05/2024

PSOE i Més demanen la dimissió del director insular de Cultura de Menorca pel contracte il·legal

Imatge del juliol passat quan el president del Consell, Dolfo Vilafranca, nomenà Jaime Reurer com a director insular d'Educació, Cultura i Patrimoni.

Els partits d’esquerres demanen la destitució del director insular d’Educació, Cultura i Patrimoni, Tiago Reurer, per haver adjudicat de manera il·legal un contracte menor a un càrrec de confiança de Vox. PSOE i Més per Menorca demanen, a més, la compareixença del president del Consell, Dolfo Vilafranca, perquè expliqui tots els detalls d’aquesta contractació i aclareixi els dubtes que hi ha entorn d’aquesta.

La portaveu socialista, Susana Mora, explica que l’actual equip de govern ha tingut més polèmiques en 10 mesos que qualsevol altre govern de Menorca. I es pregunta si aquest contracte el que pretenia era ‘comprar els vots de Vox’ per aconseguir tenir el pressupost que no ha pogut aprovar. Per la seva banda, Josep Juaneda, de Més per Menorca, reclama explicacions a Vilafranca i la destitució de Reurer.

Apunten que Reurer és qui va signar el contracte, un fet que contradiu l’argument de l’equip de govern de Menorca, que sosté que a la mesa de contractació no hi havia polítics, sinó només tècnics que desconeixien la incompatibilitat de l’adjudicatari. El Consell, posteriorment, va revocar el contracte i l’afectat, contractar per Vox com a personal eventual del Consell, també hi va renunciar.

Notícies relacionades >

07/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris