política

Puigpunyent veu inviable aturar la urbanització de sa Vela

El consistori revisa ara les normes subsidiàries per evitar que es repeteixin casos com aquest


El batle de Puigpunyent, Antoni Marí, ha reconegut avui a una entrevista a IB3 Radio que l’Ajuntament ja no és a temps d’aturar la construcció de 90 adossats a sa Vela. Es tracta d’un projecte que el GOB i Terraferida han demanat que s’aturi però que el primer edil no veu viable per les indemnitzacions milionàries que hauria d’afrontar el consistori i també perquè es tracta d’un projecte molt avançat. Precisament, per evitar que es tornin a repetir més casos com aquest, el consistori revisa ara les normes subsidiàries per adaptar el creixement urbanístic als recursos que té el poble.

Marí ha explicat que estudien per sectors cada unitat d’actuació pendent de desenvolupar per conèixer en quin punt es troba. Cada cas -ha afirmat el batle de Puigpunyent- haurà de tenir una solució diferent i adaptada a les condicions que el poble pugui assumir.

Pel que fa a la resta del mandat, el batle de Puigpunyent es marca com a objectiu promoure la participació ciutadana dels veïnats en les decisions que afecten el municipi. I també donar una empenta a les polítiques més respectuoses amb el medi ambient. Marí ha parlat d’incrementar el nivell de reciclatge, promoure el consum responsable d’aigua i impulsar polítiques de no producció de residus.

Escolta aquí l’entrevista completa al batle de Puigpunyent, Antoni Marí.

Cercador |


més contingut relacionat

Una denúncia del PP per la cessió il·legal d’un solar municipal provoca la dimissió del regidor de SOM Es Castell Gonçal Seguí

Per a SOM es tracta d'un "error administratiu", però des del PP estudien ja s'hi se'n poden derivar responsabilitats en...

El PSOE d’Eivissa retreu a Vicent Marí ‘no tenir clar’ ni el model turístic ni el de territori

Per la seva part, el president del Consell farà balanç del seu primer any de legislatura a la institució diumenge...

Exigeixen als polítics ‘no acotar el cap’ davant el canvi climàtic

Una quinzena d'integrants d'Extinction Rebellion han plantat banderetes de colors a platja d'en Bossa

Govern i agents socials escenifiquen unitat davant la crisi econòmica

El document signat inclou mesures genèriques per protegir el teixit empresarial i els llocs de feina