política

Puigpunyent veu inviable aturar la urbanització de sa Vela

El consistori revisa ara les normes subsidiàries per evitar que es repeteixin casos com aquest


El batle de Puigpunyent, Antoni Marí, ha reconegut avui a una entrevista a IB3 Radio que l’Ajuntament ja no és a temps d’aturar la construcció de 90 adossats a sa Vela. Es tracta d’un projecte que el GOB i Terraferida han demanat que s’aturi però que el primer edil no veu viable per les indemnitzacions milionàries que hauria d’afrontar el consistori i també perquè es tracta d’un projecte molt avançat. Precisament, per evitar que es tornin a repetir més casos com aquest, el consistori revisa ara les normes subsidiàries per adaptar el creixement urbanístic als recursos que té el poble.

Marí ha explicat que estudien per sectors cada unitat d’actuació pendent de desenvolupar per conèixer en quin punt es troba. Cada cas -ha afirmat el batle de Puigpunyent- haurà de tenir una solució diferent i adaptada a les condicions que el poble pugui assumir.

Pel que fa a la resta del mandat, el batle de Puigpunyent es marca com a objectiu promoure la participació ciutadana dels veïnats en les decisions que afecten el municipi. I també donar una empenta a les polítiques més respectuoses amb el medi ambient. Marí ha parlat d’incrementar el nivell de reciclatge, promoure el consum responsable d’aigua i impulsar polítiques de no producció de residus.

Escolta aquí l’entrevista completa al batle de Puigpunyent, Antoni Marí.

darrers sumaris


més contingut relacionat

Francina Armengol: “Les inversions pendents són irrenunciables”

De la manca d'un govern executiu depenen factors com l'arribada a les Illes Balears de les inversions estatals promeses. La presidenta de les Illes ha assegurat al Parlament que l'arxipèlag...

Educació descarta accelerar la nova Escola d’Hostaleria de Ciutadella i licitarà les obres el 2020

Admet el retard, però no forçarà que s'escurcin terminis amb la declaració d'interès autonòmic

El PP proposa un front comú de tots els partits per afrontar la sentència de Biniancolla

Insisteix que l'interès general es concedí sense cap informe jurídic en contra i amb informes interns

El PSOE assegura que compleix les condicions exigides per Ciutadans i en demana la seva abstenció

Albert Rivera i Pablo Casado es reuneixen al Congrés per estudiar una abstenció conjunta per desbloquejar la investidura de Pedro...