política

Puigpunyent veu inviable aturar la urbanització de sa Vela

El consistori revisa ara les normes subsidiàries per evitar que es repeteixin casos com aquest


El batle de Puigpunyent, Antoni Marí, ha reconegut avui a una entrevista a IB3 Radio que l’Ajuntament ja no és a temps d’aturar la construcció de 90 adossats a sa Vela. Es tracta d’un projecte que el GOB i Terraferida han demanat que s’aturi però que el primer edil no veu viable per les indemnitzacions milionàries que hauria d’afrontar el consistori i també perquè es tracta d’un projecte molt avançat. Precisament, per evitar que es tornin a repetir més casos com aquest, el consistori revisa ara les normes subsidiàries per adaptar el creixement urbanístic als recursos que té el poble.

Marí ha explicat que estudien per sectors cada unitat d’actuació pendent de desenvolupar per conèixer en quin punt es troba. Cada cas -ha afirmat el batle de Puigpunyent- haurà de tenir una solució diferent i adaptada a les condicions que el poble pugui assumir.

Pel que fa a la resta del mandat, el batle de Puigpunyent es marca com a objectiu promoure la participació ciutadana dels veïnats en les decisions que afecten el municipi. I també donar una empenta a les polítiques més respectuoses amb el medi ambient. Marí ha parlat d’incrementar el nivell de reciclatge, promoure el consum responsable d’aigua i impulsar polítiques de no producció de residus.

Escolta aquí l’entrevista completa al batle de Puigpunyent, Antoni Marí.

darrers sumaris


més contingut relacionat

Augmenten a 8458 els titulars que reben la Renda Social Garantida

Amb tres anys i mig, més de 12.500 persones amb situacions econòmiques complicades cada mes han rebut aquesta ajuda

Aprovades 7 esmenes en defensa de les Balears al Comitè Europeu de les Regions

Antoni Vicens, director general de Fons Europeus, ha defensat la necessitat d'integrar el concepte d'insularitat en els reptes de les...

La regidora de Justícia Social de Palma mantindrà la subvenció a l’entitat Grup Esspiral

Sonia Vivas reconeix que la campanya contra el racisme estava mal feta i per això ja s'ha retirat

Camargo i Picornell dimiteixen de la formació morada a les Balears

Critiquen el rumb de l'actual direcció del partit que "obeeix les polítiques del PSOE"