política

Puigpunyent veu inviable aturar la urbanització de sa Vela

El consistori revisa ara les normes subsidiàries per evitar que es repeteixin casos com aquest


El batle de Puigpunyent, Antoni Marí, ha reconegut avui a una entrevista a IB3 Radio que l’Ajuntament ja no és a temps d’aturar la construcció de 90 adossats a sa Vela. Es tracta d’un projecte que el GOB i Terraferida han demanat que s’aturi però que el primer edil no veu viable per les indemnitzacions milionàries que hauria d’afrontar el consistori i també perquè es tracta d’un projecte molt avançat. Precisament, per evitar que es tornin a repetir més casos com aquest, el consistori revisa ara les normes subsidiàries per adaptar el creixement urbanístic als recursos que té el poble.

Marí ha explicat que estudien per sectors cada unitat d’actuació pendent de desenvolupar per conèixer en quin punt es troba. Cada cas -ha afirmat el batle de Puigpunyent- haurà de tenir una solució diferent i adaptada a les condicions que el poble pugui assumir.

Pel que fa a la resta del mandat, el batle de Puigpunyent es marca com a objectiu promoure la participació ciutadana dels veïnats en les decisions que afecten el municipi. I també donar una empenta a les polítiques més respectuoses amb el medi ambient. Marí ha parlat d’incrementar el nivell de reciclatge, promoure el consum responsable d’aigua i impulsar polítiques de no producció de residus.

Escolta aquí l’entrevista completa al batle de Puigpunyent, Antoni Marí.

darrers sumaris


més contingut relacionat

Un jove apallissa la parella amb un pal a València

La víctima ha rebut assistència sanitària al lloc dels fets i després la policia l'ha traslladada a un centre hospitalari

Nou presumpte feminicidi a Jaén: un home confessa haver matat la seva dona

Ell ha declarat que la mort hauria tingut lloc anit passada, tot i que el cadàver mostra signes que indiquen...

Nova denúncia contra els vessaments d’aigües fecals a la Badia de Palma

L'Associació de Navegants de la Mediterrània creu que la inacció de la Conselleria de Medi Ambient pot concórrer en un...

De mitjana cada mes s’han esbucat a Mallorca 8 obres il·legals en sòl rústic

Una de les faltes que més repunta, tot i estar prohibit, és la implantació de caravanes a fora vila