X

Puja el negoci de trasters a Mallorca

Els principals clients són particulars i petites empreses de diversos sectors com la nàutica

25/05/2023

Puja el negoci de trasters a Mallorca

Redacció

Les empreses de lloguer de trasters ofereixen solucions d’espai i són un negoci en auge a Mallorca. Aquest concepte importat des d’Amèrica s’ha implantat a les Illes i guanya clients de perfils molt diferents. Des d’empreses que necessiten emmagatzemar productes fins a particulars que volen guardar mobles i no disposen d’espai a ca seva. Se sol pagar uns 30 euros el metre quadrat.

Aquesta empresa fa 20 anys que es dedica al negoci i disposen de 8 centres a Mallorca. Lloguen unitats d’emmagatzematge amb capacitat des d’un metre quadrat fins a 50. La necessitat d’emmagatzematge no té un perfil concret, però els clients que més demanen aquest servei són empresaris autònoms, particulars i empreses del món de la nàutica. Una extensió de ca vostra amb accés les 24 hores del dia i l’avantatge d’estar vigilat i de disposar d’assegurança.

25/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });