X

Quaranta migrants han arribat aquest dilluns a Mallorca

Tots són a dependències de la Policia Nacional: 27 a Manacor i 13 a Palma

29/06/2020

Quaranta migrants han arribat aquest dilluns a Mallorca

Redacció

Quaranta migrants han arribat aquest dilluns a Mallorca. De matinada, el Servei Integral de Vigilància Exterior ha interceptat la primera embarcació amb 13 persones a bord en aigües de Cabrera. Unes altres 27 persones han arribat en 3 barques més. Una ha estat trobada per la Guàrdia Civil a la Colònia de Sant Jordi. I més tard, se n’han localitzat 2 més: una a la zona del Far del Cap Salines i una altra a la platja del Caragol. El dispositiu de recerca de la Guàrdia Civil ha despert la curiositat d’alguns veïnats.

Tots són a dependències de la Policia Nacional. 27 a Manacor i 13 a Palma. Està previst que, en les properes hores, una vegada s’hagin tramitat els expedients de devolució al seu país d’origen, tots ells siguin posats en llibertat sota la tutela de diferents ONGs i de la Xarxa d’Inclusió Social, mentre n’esperen la repatriació.

Tretze dels quaranta migrants passaran la nit a la prefectura de la Policia Nacional de Palma. Els altres vint-i-set a les dependències de Manacor. De moment, no s’ha pogut confirmar si hi ha menors d’edat i tampoc els resultats de les proves PCR.

 

29/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris