Un iot de 64 metres d’eslora encalla a una seca des Pujols, a Formentera
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament

Un total de 80 participants i mentors habiten l'illa durant una setmana a la cerca de la llibertat pictòrica
Des d’aquest dilluns i fins diumenge, artistes vinguts de tot el món conviuen a l’illa de Llatzeret de Maó. Un indret històricament sanador, que esdevé ara espai de teràpia per a una vuitantena de participants que cerquen la puresa de l’art durant la tercera edició de Quarantine.
Hi participen 75 artistes i 8 mentors de prestigi. Tenen entre 20 i 80 anys i provenen de 20 països. La meitat són dels Estats Units i Canadà, però també n’hi ha França, Regne Unit, Finlàndia, Polònia, Àustria, els Països Baixos, Mèxic i Colòmbia. L’exploració, el joc, el caos i la llibertat formen part d’aquesta trobada d’artistes en què la realitat i la ficció s’entrellacen. És una setmana intensa, que es regeix per normes molt estrictes, com la prohibició d’emprar telèfons mòbils.
Quarantine és un projecte artístic que treballa per fer de Menorca una destinació cultural de renom. A més, basa part del programa en el retorn social a l’illa. És per aquest motiu que un grup de l’Escola d’Arts participa en els tallers i que s’inclouen activitats obertes al públic, com una xerrada amb l’artista Eloy Morales al Museu Thalassa des Castell aquest divendres.
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions