Quarta derrota en cinc jornades que enfonsa un poc més a l’Atlètic Balears (1-2)

Els de Tato ofereixen una pobre imatge contra el Ceuta i el tècnic està més qüestionat que mai

24/09/2023

13

La crisi s’ha instal·lat de manera definifiva a l’Estadi Balear. Cares de desolació i el tècnic blanc-i-blau José Antonio García Escudero ‘Tato’ intentant consolar als jugadors. Avui l’equip ha tornat a caure. Ha estat contra la AD Ceuta per 1-2 davant la seva afició i no aconsegueix abandonar la darrera posició de la classificació.

L’equip no funciona. Ja van 4 derrotes en 5 partits. I el més preocupant és la imatge de l’equip. De suspens, la primera part d’avui davant el Ceuta, que ha partit al descans amb avantatge al marcador. Ale Meléndez ha avançat l’equip visitant als 20 minuts de partit.

D’aquesta mala imatge n’ha assumit tota la reponsabilitat Tato, que deu haver haver fet un alè quan David Rodriguez ha empatat el partit als 5 minuts de la represa. La ferida del conjunt balearico, però, té mala cura. I la millor mostra ha estat el penal que comet Alberto Villapalos a 10 minuts del final. Pablo Garcia no ha fallat. Ha estat un cop baix del que toca recuperar-se. Veurem si amb Tato a la banqueta, ja que en aquestes darreres hores està més qüestionat que mai i podria haver-hi moviments a la planta noble en breu.