societat

Quatre detinguts a Palma acusats de tràfic de persones i explotació sexual

Segons els investigadors, els detinguts haurien obligat almanco una dona, a prostituir-se en un pis de la zona de les Avingudes de Palma


La Policia Nacional ha detingut a Palma 3 homes i una dona dins el marc d’una operació contra el tràfic de persones i l’explotació sexual. Segons els investigadors, els detinguts haurien obligat almanco una dona, a prostituir-se en un pis de la zona de les Avingudes de Palma. Els detinguts, que s’enfronten a diversos delictes, passaran a disposició judicial aquest dimecres.

La investigació ha estat duita a terme per la Unitat Central de Xarxes d’Immigració Il·legal i Falsedat Documental, la UCRIF, de la Policia Nacional. Aquest dimarts organitzaren la fase d’explotació d’una recerca que es va iniciar fa 2 mesos.

Una vintena d’agents escorcollaren primer un immoble d’Establiments on residia un dels detinguts. I després, es desplaçaren fins a un prostíbul situat a un pis de les Avingudes, on presumptament, els detinguts obligaven almanco una dona a exercir la prostitució després d’haver arribat a Espanya enganada per un conegut.

A l’interior hi havia altres dones, que en aquest cas, han declarat davant els investigadors que exerceixen la prostitució lliurement. Els detinguts, que passaran a disposició previsiblement aquest dimecres horabaixa, estan acusats dels delcictes de tràfic d’éssers humans amb fins d’explotació sexual, un altre relatiu a la prostitució i també d’afavoriment a la immigració il·legal.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Satisfacció entre els usuaris de la ITV de Maó per la decisió d’obrir els dissabtes

Ajudarà a desembussar el col·lapse que ha retardat les inspeccions durant els mesos de pandèmia

Invertir en les reserves marines surt a compte

A la Reserva Marina del Llevant de Mallorca, ja s'obtenen 10 euros de benefici per cada euro invertit

Baixa la mitjana d’edat dels ingressos per Covid-19

L'últim ingrés a UCI de l'hospital de Manacor té 39 anys