X

Quatre detinguts per un delicte contra la salut pública a Palma

Els detinguts van deixar les substàncies estupefaents i van abandonar el lloc abans del desnonament que va dur a terme la Policia Nacional

07/05/2023

Quatre detinguts per un delicte contra la salut pública a Palma

Redacció

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local de Palma, ha detingut a quatre persones d’entre 19 i 27 anys, tres d’ells espanyols i un d’origen indi, per un delicte contra la salut pública, quan trobaren drogues durant un desnonament i posterior enderrocament de l’immoble.

En l’últim dispositiu realitzat en el poblat de Son Banya a Palma, relacionat amb els desnonaments i posterior enderrocament de diferents immobles, es va fer constar que durant aquest, es van trobar diverses substàncies estupefaents i utensilis que podrien estar relacionats amb la venda de drogues, motiu pel qual es va sol·licitar la presència del grup d’Estupefaents que es va fer càrrec de la recerca.

Els fets van tenir lloc quan durant el desnonament, els agents van observar un plat de cuina amb substància rocosa de color blanc, cocaïna amb un pes estimat d’entre 30 i 40 grams, un pot de cristall amb cabdells de marihuana amb un pes estimat d’entre 50 i 60 grams, una tauleta compacta de color marró, pel que sembla haixix, amb un pes estimat d’entre 80 i 90 grams, una capsa de sabates contenint en els seus interiors diners en metàl·lic, retallades de plàstic preparats per a la preparació i segellament de dosi de cocaïna i una bàscula de precisió. També es van localitzar 28 embolcalls contenint substància rocosa de color marró, heroïna.

Una vegada que es va recollir tot el material de substància estupefaent, es van començar les recerques a fi d’esclarir els fets i identificar als presumptes autors. Després de les gestions pertinents, van localitzar als presumptes autors, i van procedir a la detenció dels mateixos per un delicte contra la salut pública, en el qual s’afegeix que algun dels detinguts ja estava en possessió d’antecedents per fets similars.

07/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris