SOCIETAT

Quatre informadors a l’Aeroport per conscienciar sobre Sant Joan

La Fundació Foment del Turisme a Menorca du a terme aquesta campanya per explicar l'esperit de la festa, conscienciar-ne els visitants i informar-los de les recomanacions per poder gaudir-la amb més seguretat


Fer les festes de Sant Joan més segures i conscienciar sobre el respecte a l’entorn, la gent i els cavalls és l’objectiu de la nova campanya que s’ha començat a moure a l’aeroport de Menorca. A més d’aquesta informació, també s’expliquen els orígens de la festa, els actes que la conformen i les recomanacions de seguretat per gaudir-ne sense incidències. Per a aquesta tasca, es disposa de quatre informadors que, durant tota la setmana, repartiran fullets a les sortides dels vols.

Per altra banda, el Consorci de Ciutadella, en col·laboració amb l’Escola de Turisme, també ha iniciat campanyes d’informació que cobriran les arribades a l’estació marítima i les hores punta d’autobusos a la via. Tot amb la finalitat que la tornada de la Festa de Sant Joan sigui més segura i confortable per a tothom.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |