X
27

Quatre radars en es Migjorn Gran controlaran la velocitat dels vehicles que circulen cap a Sant Tomàs

Els cotxes que no respectin els límits permesos seran sancionats amb multes d'entre 100 i 600 euros

26/06/2023

Quatre radars en es Migjorn Gran controlaran la velocitat dels vehicles que circulen cap a Sant Tomàs

Les queixes dels veïns i el constant incompliment dels límits de velocitat per accedir a la urbanització de Sant Tomàs, en es Migjorn Gran, ha duit l’Ajuntament a instal·lar fins a quatre radars en els trams de més afluència de trànsit. Han entrat en funcionament aquest dilluns. Els vehicles que no respectin la velocitat permesa seran sancionats amb multes d’entre 100 i 600 euros.

Dos s’han ubicat a l’avinguda de la Mar, un a l’entrada del poble des Mercadal i l’altre a l’inici de la carretera que condueix fins a la costa. Un tram molt transitat, sobretot, durant la temporada d’estiu i on el límit de velocitat és de 40 quilòmetres per hora. Un tercer s’ha instal·lat a l’entrada del municipi, però des de Ferreries, a l’avinguda de Binicodrell, un carrer que passa per les escoles i pel qual transiten molts vianants. Aquí no es pot circular a més de 30 quilòmetres per hora. El quart és un radar mòbil, per controlar les velocitats a l’interior de la urbanització de Sant Tomàs.

En total, són quatre i amb la seva instal·lació l’Ajuntament vol reduir el perill i evitar accidents a una zona urbana en què, moltes vegades, els vehicles superen la velocitat legalment permesa.

 

 

26/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT