espanya

Quatre voluntaris de Mallorca són a Valladolid per ajudar a un hospital de campanya

Són tècnics d'emergències sanitàries que fan trasllats en ambulància i donen suport per col·locar els equipaments de protecció

Quatre+voluntaris+de+Mallorca+s%C3%B3n+a+Valladolid+per+ajudar+a+un+hospital+de+campanya

Quatre tècnics d’emergències sanitàries de Mallorca són a Valladolid per ajudar-hi com a voluntaris. Amb les seves ambulàncies, s’encarreguen de traslladar els malalts de covid-19 o de tornar-los a casa quan reben l’alta.

Nomen Joan, Gregorio, Magdalena i Mario. Des 30 de març fan de voluntaris a l’hospital de campanya de la Fira de Valladolid, on s’ha instal·lat un hospital de campanya. Ells treballen a Ambuibérica, una empresa d’ambulàncies. L’empresa els va oferir anar-hi mentre duri la crisi sanitària. Mario Solano explica que la crisi sanitària ja minva a Valladolid. Tot i això, de moment no tenen bitllet de tornada.

Durant els dies de treball, són diverses les funcions que els han encomanat. Segons Magdalena Fernández, s’encarreguen de traslladar pacients i mostres entre llars i centres sanitaris. A més, dins de l’hospital de campanya tenen una funció molt important: ajudar el personal sanitari i de netejar a posar-se de forma segura els equips de protecció individual.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Platges plenes arreu d’Espanya

Han estat precintades a Ceuta per un repunt dels contagis

Repunta el nombre de contagis a Espanya

En les darreres 24 hores s'han notificat 271 nous casos

271 nous casos confirmats de coronavirus a Espanya

En els últims 14 dies, 1.071 persones han iniciat símptomes de la malaltia, dels quals 320 els van iniciar durant l'última setmana

Balears podria ser al juny un corredor segur per a alemanys i nòrdics, però no per als anglesos

La ministra Reyes Maroto ha assenyalat que, tot i que s'ha parlat amb turoperadors com TUI i Jet2holidays, al Regne...