X

Queda inaugurat el congrés internacional sobre Miquel Costa i Llobera

Hi haurà conferències a diferents seus dissabte i diumenge, amb l'objectiu de descobrir la figura del pollencí en totes les seves facetes

15/09/2022

Queda inaugurat el congrés internacional sobre Miquel Costa i Llobera

Redacció

El Congrés Internacional Miquel Costa i Llobera s’ha inaugurat avui capvespre a la Seu i acabarà diumenge a Pollença amb motiu del centenari de la mort del poeta i capellà. L’objectiu és descobrir la figura de Miquel Costa i Llobera en totes les seves facetes, el que faran a través de diferents conferències.

Durant aquest any Costa i Llobera, els organitzadors del cicle de ponències, han volgut recordar que fa vint anys que està en marxa el procés de canonització del pollencí. Amb tot, el relator general de la Congregació de les Causes dels SantsVincenzo Criscuolo, ha afirmat que tota la documentació aportada fins ara sobre el poeta “ha estat examinada pels teòlegs de la Congregació i tots han fet un judici positiu”.

I és que, explica el vicari episcopal de Patrimoni històric i cultural, Francesc Vicens, que “ell”, referint-se a Costa i Llobera, “sempre fa aquest pas de la cosa terrenal, mundà, a la divinitat”. A més, comenta, que “hi ha possibilitats que hi pugui haver un model de santedat”.

15/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris