X

Queden constituïts els cinc ajuntaments de l’illa d’Eivissa

Tots amb majoria absoluta del Partit Popular, excepte Sant Josep, on governaran en minoria

18/06/2023

Queden constituïts els cinc ajuntaments de l’illa d’Eivissa

Eivissa ja té constituïts els seus cinc ajuntaments. Quatre dels quals amb majoria absoluta del Partit Popular. A l’Ajuntament de Sant Josep, però, els populars hauran de governar en minoria. Cal destacar que el PP ha recuperat l’Ajuntament d’Eivissa després de 8 anys de govern d’esquerres.

El darrer ple de constitució del dia va ser el de Santa Eulària, que va acabar passades les nou del vespre. Amb majoria absoluta, Carmen Ferrer va renovar ahir el seu mandat.

A Vila, Rafa Triguero va jurar el càrrec després de l’aclaparadora majoria absoluta aconseguida a les eleccions quan va doblar el nombre de regidors de 8 a 15. Un dels principals objectius de la seva legislatura és tenir una ciutat d’Eivissa neta.

També es constituïren l’Ajuntament de Sant Joan amb Tània Marí al capdavant. El municipi de Sant Josep, però, és l’únic on els populars hauran de governar en minoria. De fet, dels dos regidors de VOX, un es va abstenir i l’altre va votar en contra de la investidura de Vicent Roig. La vara de l’alcaldia, però, va ser atorgada, no per l’alcalde en funcions —que va ser detingut aquesta setmana per una presumpta trama de corrupció— sinó per la socialista Pilar Ribas, que es posarà al capdavant de l’oposició.

18/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT