X

Queixes a Sóller pel mal estat del camí de sa Figuera: “Fa 4 anys que ens passen amb cançons”

Els veïnats i l'Ajuntament lamenten que el Consell només l'apedaci en comptes d'asfaltar-lo de bell nou

29/08/2022

Queixes a Sóller pel mal estat del camí de sa Figuera: “Fa 4 anys que ens passen amb cançons”

Els veïnats del Camí de sa Figuera i de ses Argiles, a Sóller estan que fan flamada. Fa anys que es queixen del mal estat del paviment i que, segons ells, el Consell només l’apedaci i no l’asfalti de bell nou: “És molt perillós per a les bicicletes i els patinets”, apunta Óscar Eugenio Dons, un veïnat de la zona.

La situació és encara pitjor, diuen, els dies de pluja, perquè en haver-hi tants de clots, els cotxes esquitxen molt: “A més, tota la brutícia ve cap a la paret del nostre bloc”, afegeix Christiane Perrot, una veïnada també d’aquest camí, molt proper al camp de futbol.

L’afartament ha arribat a tal punt que l’Ajuntament, que no té competències sobre aquesta via; hi ha fet una actuació d’urgència i ha tapat un parell de clots que suposen un perill: “Estam cansats d’esperar, això pareix l’entrada d’un olivar i una carretera”, explica Carlos Darder, primer tinent de batle de Sóller. “Ja no sabem com hem de demanar, que facin un asfaltatge integral”, declara Darder.

El Departament de Carreteres del Consell respon que, ara mateix, s’actualitzen els preus de les licitacions per l’encariment dels materials. Confien haver adjudicat aquesta obra a finals d’any.

29/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris