societat

Queixes pels nombrosos vehicles abandonats a Sant Josep

L'Ajuntament diu que enguany n'han retirat una vintena de cotxes, però el problema és que tenen els tres dipòsits municipals plens

Queixes+pels+nombrosos+vehicles+abandonats+a+Sant+Josep

Els vesins de Sant Josep, a Eivissa, es queixen de la gran quantitat de cotxes abandonats que hi ha al municipi. L’Ajuntament reconeix el problema i assegura que han posat un equip a fer feina per agilitzar els tràmits. Enguany només han retirat una vintena de vehicles.

Algunes zones de Port des Torrent semblen cementeris de cotxes. Els vesins es queixen perquè no entenen el motiu pel qual l’Ajuntament tarda tant a retirar-los. Hi ha llocs, com un aparcament pròxim a la platja, on s’acumulaven molts vehicles abandonats que ara la propietat ha traslladat als carrers adjacents.

L’Ajuntament de Sant Josep diu que enguany n’han retirat una vintena de cotxes, però el problema és que tenen els tres dipòsits municipals plens. S’hi acumulen centenars de vehicles i no hi ha lloc per posar-n’hi més. Ara han engegat un pla per buidar els dipòsits i enguany esperen poder desballestar ja els taxis pirata de 2015 i 2016. En moltes ocasions els tràmits per eliminar aquestos vehicles són molt llargs, com els que estan dins un procés judicial.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La parròquia de Sant Esteve de Ciutadella pateix pintades vandàliques per segona vegada en vuit mesos

El rector ha tornat a denunciar els fets davant la Policia Nacional

El volum de vehicles que circulen per Maó s’ha triplicat en vint anys fins a assolir els 20.000

L'Ajuntament comença a canviar el sentit de circulació als barris de Tanques del Carme i Fort de l'Eau

La urbanització de Cala Llonga, a Maó, ja té clavegueram després de dos anys d’obres

Els veïns, però, hauran de seguir funcionant amb fosses sèptiques mentre no es facin les conduccions cap a la depuradora

Intervenen a Sencelles una de les majors plantacions de marihuana dels darrers anys

S'hi han intervingut 724 plantes de gran volum, algunes de fins a 4 metres d'alçada