societat

Queixes pels nombrosos vehicles abandonats a Sant Josep

L'Ajuntament diu que enguany n'han retirat una vintena de cotxes, però el problema és que tenen els tres dipòsits municipals plens

Queixes+pels+nombrosos+vehicles+abandonats+a+Sant+Josep

Els vesins de Sant Josep, a Eivissa, es queixen de la gran quantitat de cotxes abandonats que hi ha al municipi. L’Ajuntament reconeix el problema i assegura que han posat un equip a fer feina per agilitzar els tràmits. Enguany només han retirat una vintena de vehicles.

Algunes zones de Port des Torrent semblen cementeris de cotxes. Els vesins es queixen perquè no entenen el motiu pel qual l’Ajuntament tarda tant a retirar-los. Hi ha llocs, com un aparcament pròxim a la platja, on s’acumulaven molts vehicles abandonats que ara la propietat ha traslladat als carrers adjacents.

L’Ajuntament de Sant Josep diu que enguany n’han retirat una vintena de cotxes, però el problema és que tenen els tres dipòsits municipals plens. S’hi acumulen centenars de vehicles i no hi ha lloc per posar-n’hi més. Ara han engegat un pla per buidar els dipòsits i enguany esperen poder desballestar ja els taxis pirata de 2015 i 2016. En moltes ocasions els tràmits per eliminar aquestos vehicles són molt llargs, com els que estan dins un procés judicial.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Treballadors interins i amb contractes temporals demanen que es regularitzi la seva situació laboral

Hi ha gent que encadena aquest tipus de contractes des de fa més de 30 anys

Salut té previst arribar a inocular 20.000 dosis diàries aquesta setmana

Tot i així, Balears continua a la coa de la vacunació

Cinc anys de la llei de fosses

En aquest període de temps s'han excavat 17 fosses, s'han exhumat 161 cossos i identificat a 30 persones. En concret, en el marc d'aquesta Llei de Fosses han estat localitzats...

Menorca importa un model aragonès per donar un ús temporal a solars i edificis buits

El Consell trasllada la proposta a tots els ajuntaments de l'illa