X

Quevedo, nova confirmació del Mallorca Live Festival

L'artista espanyol més escoltat de 2022 visitarà l'illa per primera vegada el pròxim divendres 19 de maig

03/02/2023

Quevedo, nova confirmació del Mallorca Live Festival

Redacció

El cantant Quevedo, The Kooks, i Ginebras s’han afegit aquesta setmana al cartell del Mallorca Live Festival, en espera de més artistes per confirmar. La sisena edició tendrà lloc els dies 18, 19 i 20 de maig de 2023 a l’antic Aquapark de Calvià. De moment, les entrades per als tres dies ja costen 119 euros més despeses de gestió.

Serà el divendres 19 de maig quan Quevedo visitarà Mallorca per primera vegada, l’artista espanyol més escoltat de 2022. El seu pas per l’estudi del productor argentí Bizarrap va fer que l’artista establert a les Canàries es convertís en tot un èxit i va crear un himne amb ‘Bzrp Music Sessions, Vol.52’, més conegut com a ‘Quédate’. El tema el va convertir en el primer artista espanyol a aconseguir el número u d’escoltes mundials i el va posicionar entre els 100 artistes més escoltats del món.

Nascut el 2001 a Madrid, Pedro Domínguez Quevedo va fer els seus primers passos el 2020 de la mà del seu productor, Linton, molt influenciat per la cultura musical de Gran Canària, el hip-hop i els ritmes llatins. Després inaugurà 2022 amb ‘Cayó la noche’. Ho féu al costat de tot l’elenc dels artistes canaris més brillants del moment: La Pantera i Juseph ft Bejo, Cruz Cafuné, Abhir Hathi i EL IMA) i continuà, després, amb el remix de ‘2step’ d’Ed Sheeran.

De seguida, va demostrar que la seva carrera no és cosa d’un sol hit, sinó que quedava molt per descobrir. Va sorprendre amb Sin señal’, ‘Vista al mar’, ‘Punto G’, i ‘Playa del Inglés’, quatre senzills de la prova definitiva, el seu debut ‘Donde quiero estar’, l’àlbum més escoltat en 24 hores a Espanya. Una fita que compartirà en directe amb el públic del Mallorca Live Festival.

Per altra banda, el grup The Kooks reviurà al festival la seva carrera amb èxits com ‘Naive’, ‘Seaside’ o ‘She moves on her own way’, però també celebrarà el seu futur amb les cançons del seu darrer treball ’10 Tracks To Echo In The Dark’, un nou disc que presentaran el dijous 18 de maig i lideraran la jornada inaugural del Mallorca Live.

El mateix dijous, actuarà la darrera de les confirmacions del cartell: Ginebras. Una jove banda que ha causat una revolució en de l’escena pop-rock espanyola. Després de donar-se a conèixer el 2019 amb l’EP ‘Dame 10:36 Minutos’, que incloïa la seva personal versió de ‘Con altura’, va ser al 2020 quan varen obrir definitivament les portes del seu univers de colors pantone, lletres autobiogràfiques i bon humor amb el seu primer disc ‘Ya Dormiré Cuando Me Muera’, una revelació que els va valer el Premi MIN al millor àlbum pop de l’any. A Calvià, portaran noves cançons com ‘Alex Turner’, ‘Ansiedad’ i ‘Desastre de persona’ (amb Dani Martín), avançaments del seu nou treball.

Aquests tres noms s’afegeixen a un cartell que ja tenia grans noms nacionals i internacionals com The Chemical Brothers, Vetusta Morla, Bomba Estéreo, Peggy Gou i Moderat, Black Rebel Motorcycle Club, Natos i Waor, Viva Suecia, The Dandy Warhols, Ayax i Prok, Second, The Reytons, León Benavente i Helena Hauff, entre molts d’altres noms. I és que encara falten més artistes per confirmar.

03/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris