X

Quintuplica la taxa d’alcohol permesa mentre duia el seu fill de 6 anys a escola

La Policia Local de Palma investiga una conductora per conduir beguda i n'informa els Serveis Socials municipals

29/01/2024

Quintuplica la taxa d’alcohol permesa mentre duia el seu fill de 6 anys a escola

Foto d'arxiu

Redacció

La Policia Local de Palma investiga una conductora de 38 anys per conduir beguda, multiplicant per cinc la taxa d’alcohol permesa. Els agents la van identificar per la forta olor d’alcohol que desprenia mentre intervenien en una col·lisió. En el moment de l’accident la dona duia, al seient del darrere, el seu fill de només 6 anys cap a l’escola.

Quan els agents de la Policia Local iniciaren els tràmits de l’informe i comprovaren les versions dels implicats, observaren que la conductora d’un dels vehicles desprenia una forta olor d’alcohol i per això li practicaren una prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat d’1,44 mg/l. Una xifra que, segons detalla la Policia Local en una nota, va sorprendre els mateixos agents ja que, segons asseguren, ni l’actitud ni el comportament de la dona feien pensar en una taxa tan elevada.

La policia, després d’informar la dona que els fets es traslladarien a l’Autoritat Judicial, deixaren que acompanyés el seu fill a peu fins al centre escolar. Tot i això, també s’ha informat del cas els Serveis Socials municipals. Els fets varen succeir el passat dijous dia 25 de gener, a les nou i mitja del dematí, al carrer d’Aragó de Palma, a l’altura de les Avingudes, on una dotació de l’UVAC va intervenir en un accident sense ferits. El vehicle va ser retirat de la via pública i traslladat al dipòsit municipal.

29/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris