Rafel Nadal, a la final d’Austràlia sense despentinar-se

El mallorquí derrota en tres sets al grec Tsitsipas (6-2, 5-4, 6-0) i es classifica per jugar diumenge la seva cinquena final a Melbourne

24/01/2019

Rafel Nadal jugarà diumenge la final de l’Obert d’Austràlia. El mallorquí hi arriba després de superar amb contundència el grec Stefanos Tsitsipas en tres sets, amb parcials de 6-2, 6-4 i 6-0, en un partit que ha durat una hora i quaranta-sis minuts.

El mallorquí arriba al darrer partit del torneig sense haver cedit cap set. Fins ara li han bastant les tres primeres mànegues per resoldre els sis partits disputats a Melbourne. La de diumenge serà la seva cinquena final de l’Obert d’Austràlia (2009, 2012, 2014, 2017 i 2019) i aspira a guanyar aquest Grand Slam per segona vegada. L’única vegada que ha aconseguit mossegar la copa de campió va ser a la final del 2009 contra Roger Federer.

Aquest divendres Rafel Nadal sabrà contra qui jugarà diumenge la final. El rival serà el guanyador de la semifinal que enfronta el número 1 del món, Novak Djokovic, contra el francès Lucas Pouille.