Rafel Nadal, a semifinals de Roland Garros

El mallorquí derrota en quatre sets l'argentí Diego Schwartzman i és a dues victòries de tornar guanyar el grand slam francès

09/06/2021

Rafel Nadal és a dues victòries de conquerir per catorzena vegada Roland Garros. El mallorquí ha derrotat en quatre sets Diego Schwartzman i s’ha classificat per disputar divendres les semifinals del torneig. 6-3, 4-6, 6-4 6-0 ha estat el marcador final del partit que ha durat dues hores i quaranta-cinc minuts.

Després d’un bon inici de partit amb domini al primer set per 6-3, semblava que tot es podria complicar perquè Schwartzman ha reaccionat fins aconseguir robar-li un set, el segon, per 6-4. L’argentí ha estat el primer tenniste capaç de guanyar-li un set al de Manacor en aquesta edició. Però a la tercera mànega Nadal, no amb facilitat, ha recuperat el domini del partit i ha guanyat el set per 6-4. Nadal ha tancat i arrodonit el partit amb un contundent 6-0 al quart set, on semblava que Schwartman ja havia tirat la tovallola.

Djokovic o Berretini seran el seu rival a les semifinals, una ronda que Nadal jugarà per catorzena vegada amb l’estadística favorable que sempre que ha arribat a la penúltima ronda ha acabat guanyant el torneig.