Rafel Nadal continua imparable i aixeca el tercer títol de la temporada a Acapulco

Ha superat al britànic Cameron Norrie per un doble 6 a 4 en una hora i 55 minuts. Demà pujarà a la quarta posició del rànquing ATP i acumula enguany un ple de 15 victòries

27/02/2022

10

Rafel Nadal ha guanyat per 6-4 i 6-4 al britànic Cameron Norrie per a aconseguir l’Obert de Mèxic  i sumar el seu títol número 91 com a professional. Nadal ha comès algunes errades no forçades a l’inici del partit, però després ha recuperat el seu tennis, ha començat a fer mal amb el seu servei i en el cinquè joc ha decidit el set.

El segon parcial ha començat immillorable per a Rafel i ha desesperat Norrie que ha estavellat la raqueta en terra. Alliberar la ràbia li ha anat bé al britànic que ha pressionat Nadal en el segon joc i ha col·locat l’1-1 al marcador. A poc a poc Nadal ha guanyat terreny i al cinquè joc ha obligat el seu rival a cometre errades no forçades i li ha romput el servei per agafar avantatge de 3-2, que ha ampliat 4-2 en confirmar el trencament. Norrie ha reaccionat tímidament i s’ha col·locat 5 a 4 però amb el seu servei Nadal ha tancat el partit.

Nadal és el jugador més jove en guanyar l’Obert de Mèxic (2005,) amb 18 anys, i el més veterà (2022), amb 35.

El mallorquí deixa Acapulco sense cedir ni un sol set i aixeca el tercer títol de la temporada després de Melbourne i l’Obert d’Austràlia.  Nadal firma un 2022 impecable amb 15 victòries en 15 partits i puja una posició al rànquing de l’ATP, ara és quart.