15

Rafel Nadal derrota Fognini i es classifica per als quarts de final de l’Obert d’Austràlia

Stefanos Tsitsipas serà el pròxim rival del mallorquí després de guanyar l'italià en tres sets (6-3, 6-4, 6-2)

15/02/2021

/EFE

Rafel Nadal ja té bitllet per als quarts de final de l’Obert d’Austràlia. L’ha aconseguit aquest dilluns amb una contudent victòria contra l’italià Fabio Fognini. El mallorquí ha resolt en tres set; 6-3, 6-4, 6-2 i en dues hores i setze minuts de joc.

Quart partit i quarta victòria de Nadal que es classifica per als quarts de final sense haver cedit cap set. El seu pròxim rival serà Stefanos Tsitsipas, número 6 del món. El tennista grec arriba als quarts sense jugar la darrera ronda perquè el seu rival, Berretini, s’ha retirat.