Rafel Nadal es classifica per als vuitens de final de Madrid després de tres hores de partit davant Cachín

El manacorí ha superat l'argentí en tres sets: 6-1, 6-7 i 6-3. Aquest dimarts torna a jugar. El rival serà el txec Lehecka

29/04/2024

AFP7 / Europa Press

El que pareixia que seria un partit relativament còmode per a Rafel Nadal s’ha convertit en una lluita de més de 3 hores contra un Pedro Cachin superlatiu. I això que el manacorí ha començat amb un break a favor al primer joc que l’ha duit a fer-se amb la primera mànega per 6-1.

Però l’argentí li ha tornat la ruptura res més començar el segon parcial. Un break que ha donat pas als millors minuts d’un Cachin que ha sotmès Nadal. Però al rei de la terra mai no se’l pot donar per mort. I ha aconseguit igualar el marcador per forçar el tie break. Però Cachin s’ha imposat. Nadal per primera vegada jugava un tercer set en el torneig.

I la mànega ha començat amb un lluitat break per al manacorí. Un cop de moral que ha desinflat l’argentí i ha permès al mallorquí donar l’empenta que necessitava per tancar el pas als vuitens de final amb un 6-3 al tercer set.

El rival de Rafel Nadal a vuitens de final serà Jiri Lehecka, número 31 del món. El txec ha superat en dos sets, 6-4 i 7-6, el brasiler Thiago Moteiro en dues hores de partit. Nadal i Lehecka no s’han enfrontat mai, però ja s’han vist les cares a Madrid. Dimarts passat varen entrenar junts i es varen posar a prova.