X

Rafel Nadal no participarà a l’Obert d’Austràlia per lesió

El tennista no es veu preparat per competir a cinc sets i torna a Espanya per veure el seu doctor, començar el tractament i descansar

07/01/2024

Rafel Nadal no participarà a l’Obert d’Austràlia per lesió

Rafel Nadal no participarà en l’Obert d’Austràlia. Aquesta és la notícia del dia. El tennista manacorí ho ha fet oficial per mitjà de les seves xarxes oficials.

Nadal va sentir molèsties durant el seu darrer partit a Brisbane contra Thompson. Una vegada arribat a Melbourne, es va sotmetre a les proves pertinents i pateix un microesquinçament a un múscul. El més important és que la lesió no és a la mateixa zona que fa un any. Així, Nadal no es veu preparat per competir a cinc sets i torna a Espanya per veure el seu doctor, començar el tractament i descansar.

Amb un altre tuit, Rafel Nadal ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors. Afirma que ha treballat molt dur per poder tornar a competir i que el seu objectiu principal és estar al seu millor nivell d’aquí a 3 mesos, quan comença la gira de terra. Declara que ha tengut l’oportunitat de jugar partits a Austràlia, i que això li fa estar feliç i positiu.

07/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT