21

Rafel Nadal parteix cap a Austràlia

El tennista manacorí participarà la setmana que ve al torneig ATP 250 de Brisbane. Serà el seu retorn a les pistes després d'estar quasi un any de baixa per lesió

25/12/2023

Rafel Nadal ha partit avui cap a Austràlia per disputar l’ATP 250 de Brisbane. Serà el retorn a la competició del tennista manacorí després d’un any pràcticament en blanc. Nadal es va lesionar el psoes ilíac de la cama esquerra a l’Obert d’Austràlia i no juga des del passat mes de gener. Ara, el mallorquí vol agafar ritme de competició a Brisbane, torneig que servirà al 22 vegades campió de Grand Slam com a assaig general per a l’Obert d’Austràlia. A Brisbane el manacorí es podrà creuar amb caps de sèrie ja a la primera ronda. En aquest moment, Nadal ocupa el lloc 670 del rànquing ATP.

Qui també reapareixerà a Brisbane és Naomi Osaka, una de les grans figures del circuit femení. La japonesa, que ja ha arribat a la ciutat australiana, torna a les pistes després de ser mare al mes de juliol. L’exnúmero 1 del món i guanyadora de quatre Grand Slams no ha jugat en tot el 2023. Osaka va disputar el seu darrer torneig al setembre de l’any passat a Tòquio, on es va haver de retirar per una lesió abdominal.