societat

Rafel Nadal serà la nova imatge publicitària del Banc Santander

L'entitat bancària assegura que l'esportista comparteix els seus valors


Rafel Nadal, número u del món, s’ha convertit en l’ambaixador del Banc Santander i serà la imatge d’aquesta entitat en diverses campanyes i esdeveniments a Espanya, amb Santander Private Banking en l’àmbit globlal, i a altres països de Grup Santander, segons ha informat aquest grup. Així s’anuncia en una nota, en la qual s’especifica que l’acord amb el considerat millor esportista espanyol de tots els temps és a “llarg termini”.

Nadal, guanyador de 19 títols del Gran eslam, de cinc Copa Davis, una medalla d’or olímpica i del premi Príncep d’Astúries, ja va estar lligat al Grup durant anys amb Banesto.

Ana Botín, presidenta de Banc Santander, diu a la nota: “Rafa Nadal torna a la seva casa. És un dels millors esportistes del món i el millor esportista espanyol de tots els temps, però a més té alguna cosa que per a mi és el més important: uns valors que compartim a Banc Santander”.

Rafel Nadal assenyala: “Em fa molt feliç tornar a formar part de la família Santander i ser el seu ambaixador. És molt il·lusionant tornar a compartir el seu esperit guanyador i els valors de l’esforç diari i lluitar cada punt per aconseguir les metes que ens marcam. I, per descomptat, compartir la idea que tan important és aconseguir les metes com la manera d’assolir-les”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Sant Lluís espera rebre 15.000 euros de Costes per les destrosses del ‘Glòria’

Es faria front als desperfectes de les zones de domini públic sense concessions de les platges a Cala Torret, Binibeca,...

L’escola d’adults de Maó es prepara per al seu trasllat al quarter de Santiago a partir de 2022

El conseller Martí March inaugura el segon quadrimestre del curs al centre educatiu

El Patronat de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca cessa el seu gerent, Andreu Hernández

La decisió es produeix després que les 13 entitats que formen part de la fundació haguessin sol·licitat per escrit el...