societat

Rajoles Huguet, de Mallorca al trespol de qualsevol part del món

La fàbrica presenta les seves noves col·leccions, en un acte de resistència contra la crisi


La producció industrial de qualitat i orientada a un destinatari específic és allò que, segons el gerent de la fàbrica de rajoles Huguet Mallorca, Biel Huguet, millor pot resistir la crisi econòmica. La coneguda marca de materials de construcció, que sempre s’ha caracteritzat per dotar de contemporaneïtat elements i dissenys de l’arquitectura tradicional, va presentar ahir les seves noves col·leccions.

Una de les creacions que més va cridar l’atenció va ser la de la dissenyadora italiana Astrid Stavro, que incorpora incrustacions de posidònia i trossos de vidre de color vermell procedents de can Gordiola. “He volgut incloure fulles de posidònia en aquestes rajoles, perquè aquesta planta és el pulmó de la Mediterrània“, explica la dissenyadora de la coneguda marca Pentagram, amb seu a Londres. “El que fa Huguet Mallorca és la fusió d’artesania i tecnologia, i en aquest cas també de naturalesa”, digué Stavro, durant la festa de presentació de les noves col·leccions que Huguet Mallorca va oferir ahir vespre a la fàbrica de Campos.

Segons l’arquitecte d’Addenda Architects, el selvatgí Arnau Sastre, “Huguet Mallorca ens permet reinterpretar aquestes noves geometries, amb els materials actuals. Aquests elements permeten un nivell de detall que un producte estàndard no ofereix”.

“Mallorca i l’arquitectura mediterrània té rajoles hidràuliques, té marmolines… I aquestes produccions les podem aportar al món, perquè els materials tenguin més diversitat, i no siguin tan uniformes i iguals”, comentà el gerent de l’empresa durant l’acte festiu, en què hi prengueren part més de dos-cents visitants.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els vesins del centre històric de Maó denuncien la presència de rates als carrers de la ciutat

Els afectats demanen a l'Ajuntament que hi intervengui, però el consistori argumenta que no ho pot fer perquè el focus...

La història dels migrants que dormen dins cotxeres: “És lleig que ens tractin així. Hem pagat 1.000 euros per fugir d’Algèria en una pastera que feia aigües”

Tots han donat negatiu a les proves PCR. A dependències policials se'ls han pres les dades personals i s'han iniciat...

Incidències per les tempestes: torrents desbordats, inundacions, carreteres tallades i rescats

Fins dimecres vespre el risc de tempestes i plogudes intenses serà elevat. S’espera que puguin afectar qualsevol punt de les...