Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

Una persona assegura que no ha pogut accedir-hi, malgrat que l'aparell compleix els requisits tècnics
Hi ha persones amb mobilitat reduïda asseguren que, segons l’autobús de línia que toqui, no hi poden pujar. És el cas den Juan José, que té diversitat funcional des del 2021 i utilitza un escúter elèctric per moure’s. En el seu cas, es tracta de la ruta entre Sant Elm i Palma, ja que ara viu a aquest racó d’Andratx. Sempre havia pogut assistir a les seves cites mèdiques a la capital sense problema, però aquesta setmana, de quatre dies, tres no ha pogut pujar a l’autobús.
El motiu són les mides, segons comenta. Les mesures màximes permeses són d’1,3 metres de llarg per 0,75 metres d’ample i, amb l’usuari al damunt, no es poden superar els 300 kilograms. També ha de poder-se col·locar en l’espai habilitat sense que sobresurti, per garantir la seguretat tant de l’usuari, com de la resta de passatgers. L’escúter de Juan José, segons afirma, compleix aquests paràmetres i és per això que considera que el problema és un altre: que els xofers no acaben de saber com funcionen les rampes.
Per no poder pujar al bus ha perdut cites mèdiques i ha hagut de fer la resta dels trajectes amb taxi. És per això que aquesta setmana ha fet una reclamació. El Consorci de Transports afirma que tots els autobusos estan adaptats i que sempre que es compleixin els paràmetres marcats els usuaris amb mobilitat reduïda hi poden accedir, siguin busos de rampa o amb plataforma.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits
Els agents de la Policia Nacional de Maó han escorcollat un domicili al carrer de Vasallo