ECONOMIA

Gabriel Escarrer: “Mai no vaig imaginar que pogués crear una empresa tan important com és Meliá Hotels”

El fundador i president de Meliá Hotels ha rebut el premi Regne d'Espanya a la trajectòria empresarial, lliurat per Felip VI


Amb l’auditori del Palau de Congressos dempeus i amb una llarga ovació, ha rebut Gabriel Escarrer el Premi a la seva trajectòria empresarial. “Mai no vaig imaginar, quan decidí iniciar aquesta apassionant viatge en el sector turístic, que pogués crear una empresa amb tan important com és Meliá Hotels; té presència a 40 països i disposa de 380 hotels i més de 2.000 llits. A més, ha creat uns 45.000 llocs de feina”, ha dit Escarrer.

El fundador de Melià és el primer balear a rebre el Premi del Regne d’Espanya a la trajectòria Empresarial i, també, el primer empresari vinculat al sector del turisme a fer-ho. Són ja més de sis dècades vinculat al món del turisme, gràcies, també, ha dit, al suport de la seva família, que l’ha acompanyat durant l’acte d’entrega del guardó. A més, Escarrer assegura voler continuar formant part del sector.

Un sector que, en paraules del rei Felip, és prioritari. Així mateix, Felip VI ha posat en valor la feina feta per Escarrer, ja no només per al turisme, també per a les Illes Balears i per a Espanya: “Durant tota la teva excelsa trajectòria, t’has implicat en un sector determinant per a la nostra economia. Has germanat països i acurçat distàncies, has fet amics i sobretot has creat benestar social”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |