X

Antònia Vicens: “Per a mi, la paraula és vida”

L'Obra Cultural Balear, Òmnium Cultural i la Fundació Mallorca Literària han organitzat actes d'homenatge i reconeixement a l'escriptora santanyinera

09/11/2022

Antònia Vicens: “Per a mi, la paraula és vida”

Antònia Vicens ha viscut l’escriptura com una eina de coneixement. Gràcies a aquestes paraules, podem aproximar-nos a la seva vida. Així ho mostra aquesta exposició biogràfica, que agrupa alguns dels versos més icònics de la poeta santanyinera. “Per a mi la paraula ha estat vida, ho ha estat tot, ja de petita vaig veure el poder que tenen les paraules”, recorda Vicens.

Paraules que també es glosen, i que nodreixen el llegat literari que Vicens, amb tanta cura, ha gestat al llarg de la seva trajectòria. Una trajectòria que l’Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural han volgut homenatjar en un acte al casal Can Alcover de Palma aquest dimecres.

Paral·lelament, en el marc del cicle dedicat a l’escriptora que ha organitzat la Fundació Mallorca Literària, s’ha representat ‘Paraula Roent’ al Teatre Principal de Palma. Un espectacle que recorre la vida d’Antònia Vicens, i ens endinsa en el seu univers oníric escenificant els versos de l’autora.

09/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT