societat

Rècord a la baixa de contagis en aquesta primera setmana de març

Salut ha notificat una mort més.


Continua la davallada de casos actius de COVID-19 a les Illes: ara mateix són 1.810 les persones que tenen la malaltia. La xifra de curats en les darreres 24 hores és de 168 pacients, i 52 persones més s’han contagiat. És a dir, el ritme d’altes segueix triplicant el de nous contagis. Salut ha notificat una mort més. El total de víctimes suma ja 732 des de març de l’any passat.

De fet, avui tenim la xifra d’actius més baixa des del 24 d’agost. Aquesta primera setmana de març s’han notificat 347 casos nous, un 19% manco que setmana passada. És la setmana amb manco casos des de la darrera de juliol.

La mitjana de casos diaris de la darrera setmana s’ha estabilitzat al voltant de 50, i la taxa de positivat mitjana de la darrera setmana està en mínim històric: al 2%.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Illes Balears no tenen dosis suficients per mantenir el ritme de vacunació

IB-Salut està pendent ara mateix d'un enviament de la farmacèutica Pfizer: 21.060 dosis (16.380 per a Mallorca; 2.340 per a...

La difícil guerra europea de les vacunes

L'estratègia de vacunació està pendent de decisions clau a Espanya i Europa. En un moment en el qual les comunitats autònomes alerten de la falta de vacunes, serà clau el...

L’Obsam proposa canviar l’estratègia de manteniment dels torrents de Menorca per evitar que s’assequin

Recomana abandonar la idea de netejar-los, per passar a conservar-los i mantenir-los

El projecte del carril bici de Lloseta obté un premi de mobilitat sostenible

El jurat ha destacat que fomenta els desplaçaments en bicicleta de manera segura