mallorca

Recta final de la reforma del Teatre Principal d’Inca

El projecte ha sofert molts d'entrebancs i les obres han estat aturades en dues ocasions per motius econòmics


Les obres de reforma del Teatre Principal d’Inca entren a la seva recta final i a l’estiu estaran enllestides. Quan la pròxima tardor reobri les portes, hauran passat 7 anys des que començaren unes obres que han passat per nombroses dificultats en la seva execució.

El Teatre Principal d’Inca va abaixar el teló l’any 2008 i l’hauria d’haver tornat a aixecar l’any 2015. El projecte ha sofert molts d’entrebancs i les obres han estat aturades en dues ocasions per motius econòmics. Quan s’acabin, tres constructores diferents hauran participat en l’execució del projecte, que té un pressupost de 6 milions d’euros, dels quals la meitat els finança la Unió Europea a través dels fons feder.

La reforma del Teatre Principal d’Inca s’ha fet respectant l’edifici original, que data de principis del segle XX, però adaptant-lo a les necessitats escèniques actuals. Una vegada les obres estiguin enllestides, el teatre s’incorporarà al Cicuit d’Arts Escèniques de Mallorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’Ajuntament de Palma plantarà enguany 2000 arbres

Aquesta setmana ha començat per la barriada de Santa Catalina

Carmen Pastrana observa les conductes digitals excessives en la seva darrera obra

"Enimismados" es pot visitar fins al 8 d'abril a l'espai s'Escorxador de Marratxí.

Tres drons vigilen la costa mallorquina per controlar el compliment de les mesures anticovid

L'operatiu està format per onze professionals, entre pilots, controladors i tècnics. Durant els pròxims dies vigilaran el compliment de la...

‘Batec. Una trilogia’ de Catalina Florit aterra a l’Espai el Tub de Palma

L'espectacle, que es representa aquest cap de setmana, s'inspira en les històries de tres dones majors que s'enfronten a les...