societat

Cinc mesos de molèsties per les obres necessàries a un tram cèntric de Ciutadella

Els inconvenients que ocasiona l'obertura de síquies, sobre tot a la gent gran, acabaran en tres setmanes

Cinc+mesos+de+mol%C3%A8sties+per+les+obres+necess%C3%A0ries+a+un+tram+c%C3%A8ntric+de+Ciutadella

A un tram cèntric, entre la plaça Jaume II i la Contramurada, s’està renovant la xarxa de clavegueram i d’aigua potable. Però les obres, iniciades en ple estiu i que ja haurien d’estar acabades, s’estan allargant més del compte. Una molèstia afegida pels majors com na Joana que, amb tanta síquia oberta, té serioses dificultats per sortir al carrer.

Per a la seva filla Esperança, les obres de renovació de les infraestructures que es duen a terme al carrer Mossèn Josep Salord i Farnés, on la mare hi té la seva casa, s’han convertit en un autèntic maldecap. La nova alçada que separa el portal de ca seva de la vorada fa que cada dia hagi de fer veritables equilibris per poder treure-la al carrer amb la cadira de rodes. Ocupar-se del problema obliga a n’Esperança a fer acrobàcies amb el seu horari laboral.

N’Esperança i la seva mare no són les úniques que han de fer front als obstacles. El veïnat és conscient que es tractava d’una actuació necessària. És clar però que, com passa en tota obra pública, les molèsties són inevitables. L’activitat dels comerços no és aliena a les obres.

Els treballs, pagats amb els fons de les inversions financerament sostenibles del Consell, havien d’estar llestos a l’octubre però no acabaran fins a finals d’aquest mes de novembre. Han costat 400.000 euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una ecoregió de consum sostenible i autosuficient a la Serra de Tramuntana

Cerquen crear sinergies, perquè els diferents sectors es beneficiïn dels productes i s'abasteixin entre ells

Rescaten l’excursionista perdut des de divendres

Avui, un punt de cobertura mòbil li ha permès posar-se en contacte amb la seva família i els ha comunicat la ubicació

Els empresaris fan net el polígon de Can Valero

Volen denunciar d'aquesta manera la deixadesa de l'Ajuntament de Palma que, segons comenten, deixa que s'hi acumulin enderrocs, brossa i tota classe de brutor

Balanç positiu durant la primera setmana de restriccions a Son Gotleu

Preocupa la situació a les residències de les Balears, dels 4.344 usuaris, 255 són positius, 121 estan ingressats a diferents...