societat

Cinc mesos de molèsties per les obres necessàries a un tram cèntric de Ciutadella

Els inconvenients que ocasiona l'obertura de síquies, sobre tot a la gent gran, acabaran en tres setmanes

Cinc+mesos+de+mol%C3%A8sties+per+les+obres+necess%C3%A0ries+a+un+tram+c%C3%A8ntric+de+Ciutadella

A un tram cèntric, entre la plaça Jaume II i la Contramurada, s’està renovant la xarxa de clavegueram i d’aigua potable. Però les obres, iniciades en ple estiu i que ja haurien d’estar acabades, s’estan allargant més del compte. Una molèstia afegida pels majors com na Joana que, amb tanta síquia oberta, té serioses dificultats per sortir al carrer.

Per a la seva filla Esperança, les obres de renovació de les infraestructures que es duen a terme al carrer Mossèn Josep Salord i Farnés, on la mare hi té la seva casa, s’han convertit en un autèntic maldecap. La nova alçada que separa el portal de ca seva de la vorada fa que cada dia hagi de fer veritables equilibris per poder treure-la al carrer amb la cadira de rodes. Ocupar-se del problema obliga a n’Esperança a fer acrobàcies amb el seu horari laboral.

N’Esperança i la seva mare no són les úniques que han de fer front als obstacles. El veïnat és conscient que es tractava d’una actuació necessària. És clar però que, com passa en tota obra pública, les molèsties són inevitables. L’activitat dels comerços no és aliena a les obres.

Els treballs, pagats amb els fons de les inversions financerament sostenibles del Consell, havien d’estar llestos a l’octubre però no acabaran fins a finals d’aquest mes de novembre. Han costat 400.000 euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un pelicà jove viu des de dissabte a l’albufera des Grau

És la primera vegada que un exemplar d'aquesta espècie tan estranya en aquestes latituds, passa uns dies pescant a Menorca

L’Ajuntament de Ciutadella pagarà prop de 600.000 euros al Club Voleibol Ciutadella

El consistori haurà d'abonar els 60.000 euros anuals compromesos pel govern del PP i que l'administració va deixar de pagar...

Menorca actua als trams més inaccessibles del Camí de Cavalls per evitar-ne la degradació

S'han empedrat 53 metres entre la finca pública d'Alforí de Dalt i la platja d'Es Alocs

Greenpeace denuncia Ecoembes l’empresa que gestiona el reciclatge d’envasos a tot l’Estat

L'informe de l'ONG treu a la llum un abocador de plàstics i vidres de Felanitx, com a exemple de mala...