X

Registren en el Parlament 80 propostes pel decret llei de reactivació econòmica

La plataforma "La Vida al Centre" proposa, entre d'altres coses, reduir el número de turistes

22/06/2020

Registren en el Parlament 80 propostes pel decret llei de reactivació econòmica

Reduir el nombre de visitants a les Illes i de places turístiques o que la gestió de les residències sigui pública. Són algunes de les propostes que preveu el document que ha registrat avui al Parlament la plataforma “La Vida al Centre”, que aglutina 140 entitats socials. Volen que aquestes propostes s’incorporin al decret llei de reactivació econòmica, que ara es tramita com a llei. Han posat l’accent en la transició social i ecològica i en un canvi de model que no pivorti únicament sobre la construcció i el turisme.

Al document s’hi han addherit entitats i col·lectius de diferents àmbits: cooperatives, associacions ecologistes, anticapitalistes, moviments feministes, sindicats, agents que tenen a veure amb l’agricultura ecològica i també representants de la cultura i del tercer sector.

Consideren que el decret llei de reactivació econòmica ha de posar les persones al centre i confien que els grups parlamentaris integraran les propostes de la plataforma. El document està obert a noves adhesions.

22/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT