economia

El Regne Unit mantindrà Espanya en la llista ambre

Així els qui estiguin totalment vacunats no hauran de fer quarantena en retornar al seu país


Segons mitjans britànics, el Regne Unit no inclourà Espanya en la “llista vermella” de viatges, a causa, assegura el The Times, d’una caiguda significativa en els casos i “la preocupació que no hi hagi suficients habitacions d’hotel per a posar en quarantena els turistes que tornen a Anglaterra”.

Els ministres anunciaran demà que Espanya seguirà en la llista ambre, la qual cosa permetrà que els qui estiguin totalment vacunats no hagin de fer quarantena en retornar al seu país.

De moment, a l’espera de la confirmació oficial aquest dijous, les reserves del mercat britànic a les Illes Balears estan paralitzades a l’espera de la revisió del semàfor de viatges. Tot i que, de moment, no hi ha cancel·lacions, assegura Tui Espanya.

El fet és que darrerament es parla del temor que les Illes entrin en l’anomenat ‘color taronja plus‘ del semàfor de viatges del Regne Unit, perquè suposaria l’exigència de la quarantena a tots els turistes, fins i tot els vacunats. Ian Livesey, responsable de TUI a Espanya i a les Illes, prefereix no avançar-se amb les previsions i esperar a la revisió d’aquesta setmana. Amb tot, des de TUI expliquen que el balanç d’aquesta temporada és molt positiu, ja que fa uns mesos no s’haguessin imaginat mai tenir tots els mercats europeus funcionant.

Un dels mercats que ha funcionat molt bé fins al moment és l’alemany. Des de TUI expliquen que si les noves mesures que obliguen a fer quarantena a la tornada als no vacunats, hagués entrat en vigor al juny, hauria estat molt pitjor, ja que els grans perjudicats són les famílies amb fills menors d’edat i el turisme familiar sol viatjar entre els mesos juny i juliol.


Paralitzades les reserves del mercat britànic a l’espera de la revisió del semàfor de viatges

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El mercat immobiliari surt indemne de la crisi de la Covid

Al juliol s'han venut 1.103 habitatges, un 51,5% més que l'any passat. El 40% de les vendes es fan a...

El sector turístic de les Illes ha recuperat el 83% dels treballadors a l’agost

Augmenten els afiliats a l'hoteleria i restauració però baixen a les agències de viatge

Un acord atípic en el negoci hoteler

Engel & Völkers i Garden Hotels sumen forces per potenciar la inversió en hotels