14

Remuntada de prestigi del Balears contra l’Atlètic C (2-3)

Gabi Gutiérrez, Andrea Alcaide i Mabel Okoye han firmat els gols blanc-i-blaus

25/11/2023

Victòria de prestigi amb remuntada inclosa del Balears femení a Alcalá contra l’Atlètic de Madrid C. En un partit igualat a l’inici, no ha estat fins just abans del descans quan Laura Viñas regateja Blanca Noguera i posa l’1-0.

A la represa, les jugadores de Txema Expósito han posat la directa per remuntar. Gabi Gutiérrez és més espavilada que la portera local i marca l’empat al minut 56. A partir d’aquí, l’equip blanc-i-blau sentenciaria amb dos grans gols. El primer, en una extraordinària acció individual d’Andrea Alcaide que acaba amb la pilota a l’escaire. De falta, Mabel Okoye estableix l’1-3. El Balears ha pogut ampliar el marcador, però al tram final, Clara Huerta aprofita la feblesa defensiva visitant per escurçar distàncies per l’equip matalasser. Finalment, 2-3 i segona victòria consecutiva com a visitant. Un gran triomf per continuar ocupant les posicions privilegiades de la classificació.