política

Renúncia el senador per Menorca, Jordi López, per motius personals i laborals

El substituirà el regidor d'Alaior Cristóbal Marqués qui compatibilitzarà el càrrec amb el de regidor


El senador per Menorca ha decidit presentar la seva renúncia com a representant de l’Illa a la Cambra Alta. El popular Jordi López ha anunciat, aquest dilluns capvespre, que torna a la seva feina anterior per la impossibilitat de la persona que l’havia assumit de continuar fer-se’n càrrec. Tot i això, a banda de la renúncia del seu càrrec institucional, López continuarà essent el secretari de Formació del PP de Menorca.

Des que va començar el mandat al Senat, Jordi López ha presentat 125 preguntes per escrit, ha sol·licitat quatre informes i ha intervingut en sis mocions; iniciatives vinculades amb mesures anti-Covid, el Règim Especial de les Balears o a les bonificacions en transport aeri i marítim. La darrera feina que ha fet ha estat la preparació de les esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat relatives a Menorca. A finals de setmana farà efectiva la seva renúncia.

El substitut de López al Senat serà el tinent de Batle d’Alaior Cristóbal Marqués, politòleg i diplomat en Gestió i Administració Pública, qui -segons ha detallat la direcció del partit- continuarà de regidor, tot i que es reestructurarà el repartiment d’àrees de l’equip de govern per facilitar-li la compatibilització de tots dos càrrecs institucionals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern augmenta un 12% la inversió a Menorca en els pressupostos de 2021

Es preveu tirar endavant 77 habitatges protegits, noves residències, les seus de l'Escola d'Adults i el Conservatori o les reformes...

Inici tímid de les preguntes d’iniciativa ciutadana al Parlament

Només una pregunta d'iniciativa ciutadana s'ha presentat a la cambra, des que es va posar en marxa fa un mes...

PP i Ciutadans aproven els pressupostos del Consell d’Eivissa

Els comptes han rebut el vot en contra de PSOE i Unides Podem i ascendeixen a 102 milions d'euros

La Diada de Mallorca retrà homenatge a les víctimes de la pandèmia

Sota la premissa, Cultura i Solidaritat, s'han organitzat més de 70 actes arreu de l'illa