Informatius

Reobre el Castell de Bellver i Can Balaguer

Els principals museus de Mallorca tardaran encara setmanes a rebre els primers visitants

Reobre+el+Castell+de+Bellver+i+Can+Balaguer

Tot i poder obrir amb el 30 per cent de l’aforament, cap dels museus consultats no obrirà al públic aquests pròxims dies. Per exemple, el des Baluard no preveu fer-ho fins dia 2 de juny.
La Fundació Pilar i Joan Miró tampoc no preveu obrir portes abans del mes de juny. Aquests centres, tancats des de fa dos mesos per l’estat d’alarma decretat al país, s’adapten a la situació planificant mesures de protecció i revisant protocols de seguretat tant per treballadors com per futurs visitants. La mateixa situació en què es troben els museus propietat del Consell de Mallorca. De moment, el primer que preveuen obrir és el Museu de Mallorca, el pròxim dilluns, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus.
L’Ajuntament de Palma obrirà el 26 de maig el Casa Solleric, però el que ofereix des d’avui és visitar el Castell de Bellver i Can Balaguer.
Els teatres municipals de Palma no obriran portes fins al setembre. Qui sí que ho farà un poc abans és el Teatre Principal. L’obertura ara, ens expliquen, és inviable per qüestions de logística i per la necessitat d’estudiar bé com adaptar les mesures antiCOVID-19 als espectacles. Però a l’agost preveuen oferir el Festival d’Estiu on, a banda de les novetats que preparen, s’hi oferiran espectacles previstos per aquesta primavera que s’han hagut d’anul·lar: aquest, de la companyia Mal Pelo, aquest altre de la companyia Rosas o Las canciones, de Pablo Messiez.
El Circ Bover, per celebrar el seu quinzè aniversari, preveu oferir l’espectacle Circ a la fresca, adaptat a la situació actual, que recorrerà diversos pobles de Mallorca.
Un esforç per reinventar-se que tot el món de l’espectacle i l’art haurà de fer, almenys, aquest estiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’aeroport d’Eivissa augmenta les operacions un 770% en 15 dies

Es l'aeroport europeu que més incrementa l'activitat

L’Ajuntament d’Andratx i el Govern negocien perquè el Parlament aprovi una esmena que permeti la construcció d’un nou polígon

El batle i la presidenta del Govern s'han reunit per explorar fòrmules que permetin que les empreses nàutiques puguin seguir...

El Govern central diu que els controls als aeroports contra el coronavirus son suficients

El ministre de Ciència i Tecnologia afirma que hi ha un projecte científic per trobar la vacuna contra la COVID...

La Xina augmenta el control sobre Hong Kong

S'aprova la llei de seguretat nacional, entesa com un recurs de Pequín per fer callar les protestes de la 'revolució dels paraigües' a favor de la democràcia