X

Reobren els gimnasos: sense màquines de càrdio i amb mascareta obligatòria en tot moment

A partir del 27 de febrer també es permetran els entrenaments amb contacte físic

26/02/2021

Reobren els gimnasos: sense màquines de càrdio i amb mascareta obligatòria en tot moment

Imatge d'arxiu. /EFE

El Govern permetrà augmentar l’ús dels gimnasos des d’aquest pròxim dissabte. La novetat a Mallorca, per exemple, és que es permet l’ús de les sales de musculació; el seu aforament serà del 30% i romanen prohibides les màquines d’activitat cardiorespiratòria. La màscara serà obligatòria en tot moment. A partir del 27 de febrer també es permetran els entrenaments amb contacte físic.

Mallorca i Formentera

El Govern permetrà augmentar l’ús dels gimnasos a Mallorca, i també a Formentera, des d’aquest pròxim dissabte. La novetat és que es permet l’ús de les sales de musculació, però el seu aforament està limitat al 30% i romanen prohibides les màquines d’activitat cardiorespiratòria. La mascareta serà obligatòria en tot moment i mínim 3 metres de distància entre persones en el moment d’exercici.

Els grups dirigits en interiors, en activitat intensitat baixa, podran ser de màxim 6 persones, amb mascareta obligatoria en tot moment. Les activitats esportives en exterior queden limitades a un màxim de 10 persones.

A partir del 27 de febrer també es permetran els entrenaments amb contacte físic d’esports d’equip i de contacte per a esportistes federats a partir dels 12 anys, és a dir, a partir de la categoria infantil. En concret es permetran 3 entrenaments setmanals i en grups estables sense canvis en la seva composició.

Les piscines cobertes tendran un aforament del 30% i un màxim de 3 persones per carril (24 persones en total).

Els vestidors també tendran un aforament del 30% i sense ús de les dutxes. Aquí la mascareta també serà obligatòria en tot moment.

Menorca

També a partir de dissabte, a Menorca els gimnasos poden obrir al 50% d’aforament i amb un màxim de 15 persones a les activitats dirigides en interiors. Pel que fa als esports d’equip i contacte estan permesos els entrenaments i les competicions amb contacte físic a l’esport federat a partir dels 12 anys.

Eivissa

Les restriccions a l’àmbit esportiu a Eivissa es mantenen com les darreres setmanes. Ben igual. Les mesures es revisaran en 15 dies.

26/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris