X

Reobren les piscines municipals de Palma amb restriccions

Els vestidors i les dutxes de l'interior es mantindran tancats i de moment no es reprenen els cursets

16/02/2021

Reobren les piscines municipals de Palma amb restriccions

Ja han reobert les piscines municipals de Palma. Però l’ocupació està restringida a dues persones per carril com a màxim.

Per tal de donar servei al major nombre d’usuaris, s’estableix un temps màxim d’ús de 45 minuts, amb accés per torns a les hores en punt (de 8 a 8.45 h, de 9 a 9.45 h, etc). No cal fer reserva prèvia.

Els majors de 65 anys i les persones amb mobilitat reduïda tindran preferència entre les 8 i les 10 h, així com per a escollir carril en cas de confluència amb altres usuaris.

En compliment de la normativa, els vestidors i les dutxes de l’interior es mantindran tancats. Per això, es recomana dur el banyador posat i es disposaran cadires i bancs a la platja de piscina per a facilitar el canvi.

D’altra banda, s’han hagut d’adaptar temporalment els horaris per tal de no superar l’ocupació permesa per coincidència de l’activitat federada amb l’activitat esportiva d’ús lliure. Així, les piscines de Son Roca, Marga Crespí, Germans Escalas, Antoni Servera i S’Estel mantindran el seu horari habitual; Son Moix i Rudy Fernández obriran de dilluns a divendres fins a les 15 h, dissabtes de 15 a 21.30 h i diumenges de 8 a 14.30 h, i Xavi Torres obrirà dilluns i dimecres de 8 a 21.30 h, dimarts de 15 a 21.30 h, i divendres i dissabtes fins a les 14.30 h.

Durant aquesta fase, els gimnasos d’abonats es mantindran tancats i no es reactivaran els cursets ni les activitats dirigides de l’interior dels poliesportius.

Com a conseqüència de la limitació d’ocupació, durant aquest període no es tramitaran renovacions o noves altes d’abonaments, bons ni accessos d’un dia. En relació amb les devolucions, es tornarà pel mateix sistema de pagament la part proporcional dels rebuts pel temps que les instal•lacions han estat tancades.

16/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT