X

Reobrin els refugis de l’IBANAT amb el 100% de la cabuda disponible

S’Arenalet d’Aubarca i Son Moragues continuen tancats per actuacions de millora

15/10/2021

Reobrin els refugis de l’IBANAT amb el 100%25 de la cabuda disponible

Refugi l'Alzina, situat a la peníndula de Llevant i gestionat per l'IBANAT

Redacció

El Govern reobri els refugis gestionats per l’Institut Balear de la Natura arran de l’actualització de la normativa sanitària. D’aquesta manera, vuit dels tretze refugis que gestiona l’IBANAT ja accepten reserves que permeten omplir els diferents refugis amb grups heterogenis i amb el 100% de la seva cabuda.

El refugi de Binifaldó, a Escorca, reobre de nou amb una capacitat per a 20 persones després de romandre tancat a causa del compliment de les mesures sanitàries per combatre la pandèmia. El refugi del Parc Nacional de Cabrera, que ja romania obert, ara amplia les places disponibles fins al màxim de la seva capacitat. D’aquesta manera, ja pot tornar a albergar 12 persones.

Pel que fa al refugi de S’Alzina i el de la Casa dels Oguers, ubicats al Parc Natural de la Península de Llevant, permeten l’estada de grups no convivents, fins ara restringida a un únic grup de convivència. La capacitat d’ambdós albergs és de 10 persones i es requereix la reserva completa de l’establiment. La resta de refugis ja permetien la reserva de la seva capacitat màxima, que és inferior a 10 persones, i que per les seves característiques també requereixen la reserva de tot el refugi.

Les reserves es poden fer a través de la pàgina web de l’Institut Balear de la Natura. Això si, en totes les sol·licituds, s’haurà de signar una declaració responsable de compliment de les normes sanitàries durant l’estada.

15/10/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris